Pseudoefedriini ekstraheerimine

ralralro

Don't buy from me
New Member
Reaction score
4
Tere poisid, mul on mõned pillid

koostisosad : Pseudoefedriinvesinikkloriid 60mg, triprolidiinvesinikkloriidhüdraat 2,5mg

Ma tahan ekstraheerida ainult pseudoefedriini, kas keegi teab, kuidas?

ASheSChem

Don't buy from me
Resident
Language
🇫🇷
Reaction score
168
Pseudoefedriini ekstraheerimine farmaatsiatablettidest (Sudafed).

Pseudoefedriini ekstraheeriti Sudafed'i tablettidest, kasutades etanooli, etanooli/metanooli (90:10% vol/vol) ja metüülalkoholi. Lahustid valiti asjakohase salajase kirjanduse põhjal. Iga ekstraheerimise jaoks purustati üks Sudafed'i tablett mürsu ja peksupotiga ning asetati keeduklaasi. Raudoksiidkate eemaldati korduva pesemisega atsetooniga (kokku 10 ml), kuni kogu punane värvus oli kadunud. Atsetoon eemaldati filtreerimise teel ja jääk lastakse kuivada. Ekstraheeriv lahusti (15 ml) lisati keeduklaasi, mis seejärel kaeti alumiiniumfooliumiga ja proovi loksutati mehaaniliselt 15 minuti jooksul. Proov jäeti toatemperatuuril üheks tunniks settima ja seejärel filtreeriti gravitatsioonifiltratsiooni abil. Lahusti aurustati ja saadud tahke aine koguti kokku.

http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhni37ybtt7mkbjyxn2pgllzxf2qgyd.onion/threads/methamphetamine-from-ephedrine-tablets.302/

ralralro

Don't buy from me
New Member
Reaction score
4
1. murda pillid
2. Peske atsetooniga
3. Pange 90% etanooli/10% metanooli?

Kas ma sain õigesti aru?

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,870
Deals
1
http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhni37ybtt7mkbjyxn2pgllzxf2qgyd.onion/threads/ephedrine-extraction-from-pills-methods.2443/#post-8095

obwiju

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇸
Reaction score
6
Tere. Ma räägin teile, kuidas ma seda teen, ma olen seda teinud mitu aastat. Ma räägin kiiresti. Hispaanias müügil olevad pillid stopcold või respidina. Tehke peeneks pulbriks. Valmistage NaOH koos veega (peab olema minimaalne kogus vett ma tavaliselt valan kuni küllastumiseni ja siis lisan vett, kui uuendan, kuni telefonis on natuke sooda jäänud) kuivas pudelis (võite valada naoh pärlitesse, sulgeda pudel ja raputada, nii et veendute, et vett ei ole jäänud). Viska see naoh ära ja lisa pillid ja vähehaaval ettevalmistatud sooda, sega ja lisa veel, kuni tekib pasta (kollane värvus, väldi pruuni), siis sega, kuni kõik on hästi segunenud. Lisatakse tolueen ja segatakse. Ekstraheerin HCL-iga, AINULT HCL-i EI LISKA VETT. mõõdan pH-d 3 korda. Nii sai varem 90% pseudo, tõsi, viimased 9 kuud sai ainult 70% ja ma ei tea tõesti miks. Olen proovinud mitmeid ekstraktsioone ja kahtlemata on see parim. Ma loodan, et olen andnud midagi kasulikku.