- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 33
Tere kolleegid keemikud. Täna tõin külmetusravimit (kapslit), mis sisaldab pseudoefedriinvesinikkloriidi. Karbis on 8 kapslit. Iga kapsel sisaldab 90 mg pseudoefedriini, kokku 0,72 grammi. See on väga odav, 1,5 USA dollarit. Siin on selle koostisosad: Iga kapsel sisaldab 90 mg pseudoefedriinvesinikkloriidi. mg, kloorfeniramiinmaleaat (kloorfeniramiin) 4 mg. Abiained on: tärklis, sahharoos, hüdroksüpropüülmetüültselluloos, etüültselluloosi polümeer, Opadry kollane kuivpihustusmaterjal, Opadry roosa kuivpihustusmaterjal. Kuidas saab ekstraheerimist maksimeerida?
Minu enda ekstraheerimise sammud on järgmised: kapsli avamine - leotamine 99% etanoolis - imemisfiltreerimine - filtraadi aurustamine ekstraktile - külma vee lisamine ekstraktile (tekib liim) - imemisfiltreerimine - filtraadi reguleerimine leeliseliseks PH12+ ja seejärel ekstraheerimine, (ksüleen ) Ekstrakti kuivatamine - pärast kuivatamist läbida vesinikkloriidigaas (pH saavutab happesuse) - imemisfiltreerimine, et saada valge pseudoefedriinvesinikkloriidipulber. Aga ma proovisin mitu ekstraktsiooni ja sain ainult väga vähe pseudoefedriini. Kas on võimalik saagist kuidagi suurendada?
Minu enda ekstraheerimise sammud on järgmised: kapsli avamine - leotamine 99% etanoolis - imemisfiltreerimine - filtraadi aurustamine ekstraktile - külma vee lisamine ekstraktile (tekib liim) - imemisfiltreerimine - filtraadi reguleerimine leeliseliseks PH12+ ja seejärel ekstraheerimine, (ksüleen ) Ekstrakti kuivatamine - pärast kuivatamist läbida vesinikkloriidigaas (pH saavutab happesuse) - imemisfiltreerimine, et saada valge pseudoefedriinvesinikkloriidipulber. Aga ma proovisin mitu ekstraktsiooni ja sain ainult väga vähe pseudoefedriini. Kas on võimalik saagist kuidagi suurendada?