Me kõik oleme siin, et teid aidata, kui asjad tundusid meie kahe vahel valesti algavat, siis ma luban, et siin on veel pädevamaid inimesi, kes teid aitavad. Nüüd, enne kui ma tean täpselt, mida te silmas peate, võin ma lubada, et enamik reaktsioonisegusid, mis näitavad märke ebaõnnestumisest, võivad tegelikult olla taastatavad soovitust vähemal määral. Keemia viis on teostada väikeses ulatuses, mida soovite teha ettevalmistavas ulatuses, nii et katseklaas on esimene, kuigi võite eeldada, et toote isoleerimine ei ole tegelik eesmärk, seega peaksite investeerima ainult koguse, mida saate endale lubada kaotada vastutasuks saadud teadmiste eest seoses reaktantide käitumisega. Kiraalsete molekulide eraldamine ei ole algaja-sõbralik ja ma arvan, et ma ei ole ainus, kes on selle arvamusega. Mul oli oma hea osa pettumusest sellise tööga, nii et ma väldin olla perse, mis julgustab teid ega see, mis heidutab. Palun tulge välja selge protseduuriline kirjeldus (jah, see on jälle pedagoog minus) ja ma luban seda teiega üksikasjalikult arutada. Mitme teoreetilise jõupingutuse tegemine on konstruktiivne praktika, mis materialiseerub professionaalsemaks teid, et saada suuremad saagid ja saada toode välja mis tahes pruunist moosist mingil hetkel tulevikus.
Jumal õnne ja head kiirust!