Minu võrdlusmaterjal on 10.1007/s00044-016-1585-z ja väikesemahuline alprasolaami süntees, mille ma leidsin siit - ma saan põhiprotsessist aru.
Mul on siiski mõned küsimused ja ma ei leia nendele vastuseid veebist kusagilt mujalt.
Kõik muu selle sünteesi jaoks vajalik on kättesaadav, kuigi mul on mõned küsimused seoses reaktsiooni suurendamisega. Minu peamine mure on viimane samm, kus kasutati 25ml AcOH-d. Kas see on suvaline kogus?
Väikesemahuline süntees siin soovitas kasutada kogu selle reaktsiooni jaoks pirnikujulisi kolbisid - eeldan, et keedukolb töötab suurepäraselt?
Vabandan näiliselt nohiklike küsimuste eest ja tänan teid! Ma olen sellega natuke väljaspool oma mugavustsooni, nii et igasugune lugemismaterjal sel teemal piisab ka
Ma koostasin sünteesi (kasutades etüülkloratsetaati, atsetüülkloriidi ja hüdrasiinsulfaati - ma ei tea, kas hüdrasiinsulfaat töötab, aga ülejäänud tundub olevat korras). Hüdrasiinhüdraat on ilmselt kättesaadav, nii et see ei ole selle sünteesi kõige raskem osa.
Mul on siiski mõned küsimused ja ma ei leia nendele vastuseid veebist kusagilt mujalt.
- 2-Amino-5-klorobensofenooni lähteaine on alprasolaami jaoks, kuid ma eeldan, et seda saab asendada 2-amino-5-kloro-2'-fluorobensofenooniga flualprasolaami jaoks? Või on see teistsugune asendus?
- Kas kloroatsetüülkloriidi saab asendada etüülkloratsetaadiga?
- Kas äädikhappeanhüdriid on ainus võimalus? Ma arvasin, et atsetüülkloriid võiks ka siin töötada, ainult et HCl eralduks gaasina (ilmselt raskem töödelda). See on siiski lihtsam kui AA hankimine.
- Kas hüdrasiinhüdraat on otseselt asendatav hüdrasiinsulfaadiga? Seda on lihtsam hankida, sellega on ohutum töötada ja toode puhastatakse lõpus niikuinii. Kui mitte, siis saab seda vist hüdrasiinhüdraadiks muuta, nii et seda on vähemalt ikkagi lihtsam hankida.
Kõik muu selle sünteesi jaoks vajalik on kättesaadav, kuigi mul on mõned küsimused seoses reaktsiooni suurendamisega. Minu peamine mure on viimane samm, kus kasutati 25ml AcOH-d. Kas see on suvaline kogus?
Väikesemahuline süntees siin soovitas kasutada kogu selle reaktsiooni jaoks pirnikujulisi kolbisid - eeldan, et keedukolb töötab suurepäraselt?
Vabandan näiliselt nohiklike küsimuste eest ja tänan teid! Ma olen sellega natuke väljaspool oma mugavustsooni, nii et igasugune lugemismaterjal sel teemal piisab ka
Ma koostasin sünteesi (kasutades etüülkloratsetaati, atsetüülkloriidi ja hüdrasiinsulfaati - ma ei tea, kas hüdrasiinsulfaat töötab, aga ülejäänud tundub olevat korras). Hüdrasiinhüdraat on ilmselt kättesaadav, nii et see ei ole selle sünteesi kõige raskem osa.