Question Raseerimine

Acab1312

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
87
Tere,
Ma komistasin huvitava artikli peale, kus mainitakse l-metamfetamiini raseerimise teemat tagasi raseemiliseks tooteks. Kas kellelgi on selles osas kogemusi?

Attachments

• wiqLnVGtT7.png
    wiqLnVGtT7.png
    118.2 KB · Views: 390

Evilcarrot2

Don't buy from me
New Member
Reaction score
16
Ma nägin seda ka ja tahaksin rohkem teada.
Siis võiks kogu see järelejäänud l-amph või l-metamph regenereerida racemiaks ja saada anoth 25% rohkem d-anpth või d-metamph ainult 1 kord recemitise.
Kui kellelgi on kogemusi racemitiseerimisega, oleks see väga teretulnud.

Acab1312

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
87
Jah oleks väga huvitav, eriti suuremate tootekoguste puhul. Kahjuks ei ole ma midagi täpsemat leidnud, mis paneb mind oletama, et protsess on väga keeruline või ebasoodne.

btcboss2022

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
669
Deals
8
Tundub huvitav ma püüan minna sügavale protsessi ma uuendada, kui ma leian õige tee seda ;-)

btcboss2022

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
669
Deals
8
Ei tule kiire asi, mul pole praegu nii palju aega, aga ma teen selle ära ma olen väga kangekaelne hahahah ;-)

Acab1312

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
87
Mul on hea meel, et asjad on nüüd käima läinud, et nad on nii kiiresti tee leidnud. Olen väga kindel, et me leiame tee. Aitäh Btcboss2022, et sa võtsid selle projekti enda peale. :)

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
508
Deals
5
kui te lasete oma toote lahustis pimedas ruumis toatemperatuuril, hakkab see pika aja möödudes iseenesest raseeruma. ma saan aru, mida see tähendab, kuid see on üks võimalus

Acab1312

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
87
.aitäh Mida tähendab pikk aeg? Ma lihtsalt prooviksin.

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
508
Deals
5
Ma ei ole seda ise teinud, kuulsin ühe kolleegi putukateadlase käest, kes töötas laboris, kus uuriti enantiomereid, nii et ma ei tea täpselt, võib-olla on olemas andmed teiste ühendite kohta, mida saab ekstrapoleerida, et saada väga ligikaudne hinnang.

Acab1312

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
87
Siis uurin selle kohta rohkem, ehk leian midagi. Suur tänu

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
508
Deals
5
Ma arvan, et see on, ma olen vahepeal lugenud teemat ja tundub, et soojus ja valgus ajavad rassemiseerumist, see on kontseptsioon, mida kasutatakse teatud kohtade dateerimiseks, uurides mereloomade fossiile ja selliseid, põhimõte on, et vaadates enantiomeeride % võib öelda, kui palju aega on möödunud alates looma surmast, kuna te teate, et enamik aminohappeid kasutatakse bioloogilistes süsteemides levorotaarses vormis, siis vaatate, kui palju dekstrorotaarset aminohapet on moodustatud ja sealt saate hinnata saidi vanust, see on väga jämedalt seletatud, lihtsalt tõendina kontseptsioonist.Nii et ma eksisin lihtsalt valguse osas :p. Siin on mõned allikad, üks neist väidab, otsene tsitaat: 160 °C juures saavutatakse 10-20 h jooksul raseemiline segu, samas kui arktilistes piirkondades (-10 °C) kulub raseemilise tasakaalu saavutamiseks 1-2 Ma.
G.H. Miller, ... S.J. Clarke, in Encyclopedia of Quaternary Science (Second Edition), 2013
Rainer Grün, in Encyclopedia of Archaeology, 2008

Fenster

Don't buy from me
New Member
Reaction score
32
Kas mõni D peab olema katalüsaatorina olemas, ma ei tea?

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
508
Deals
5

"Raseerimine on keemiline reaktsioon, mis muudab aminohappe selle alternatiivseks enantiomeeriks või peegelkujuliseks vormiks. Ratsemiseerumise kiirus on aminohapete puhul erinev vastavalt R-rühmade võimele stabiliseerida karbaniooni vaheühendit. Karbaniooni vaheühend on molekul, mis moodustub, kui aminohappelt abstraheeritakse vesiniku külgahelat. Ideaalses süsteemis on vesiniku aatomi taasliitumisel karbaniooni vaheühendusele l- ja d-aminohappe moodustumise tõenäosus võrdne ning edasi- ja tagasireaktsiooni kiirus on võrdne. Sellistes tingimustes areneb d/l tänapäeva kudedes nulli lähedastest väärtustest kuni d/l jõuab rassemaatilise tasakaalu korral üheni. Nende tingimuste tagajärg on rassemiseerumise kiiruse aeglustumine, kui rassemiseerumise ulatus suureneb - iseloomulik kõverjooneline trend, mis tekib, kui d/l suhtarvud joonestatakse lineaarse aja suhtes."

See on Millerilt, ma võtan sellest välja, et ei, see ei pea olema olemas. d-aminohappeid on looduses nii haruldased, et inimesed arvasid, et neid isegi ei ole olemas, nii et enamik elusolendeid kasutab ainult L-aminohappeid 100% ulatuses ja need ikkagi rassemiseeruvad aja jooksul.

Acab1312

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
87
Üldine protseduur rassemisatsioonikatsete jaoks. A
0,06 M amiini (100 mg) ja tiooli (1,2 või 0,2 ekvivalenti) lahus.
benseenis refluksiti 2 h (stöhhiomeetriline tingimus) või 7
h (katalüütiline tingimus) AIBNi (üldine
20 mol % AIBNi kogus jagati kolmeks võrdseks koguseks
osadeks (kui reaktsiooniaeg > 2 h), mida lisati järjestikku iga 2 tunni järel). Pärast kontsentreerimist lahjendati jääk
HCl-ga (1 M) ja lahust pesti Et2O-ga. Saadud
vesifaas leotati küllastunud naatriumkarbonaadiga
ja ekstraheeriti Et2O-ga. Puhas amiin isoleeriti pärast
kuivatamine MgSO4 peal ja kontsentreerimine.