- Reaction score
- 0
Lugupeetud härra Finasteriid,
Kuidas teil läheb?
See on Ray YHCHEMist, hea meel teada, et teil on huvi meie vaakumfiltri vastu, kas ma võin kinnitada mõnda teavet, et suruda meie koostööd?
Juhtiva tootjana tarnib YHCHEM 10L, 20L, 30L, 50L roostevabast terasest ja klaasist tüüpi vaakumfiltrit, mida kasutatakse peamiselt vedeliku ja tahke aine filtreerimiseks vaakumi tingimustes.
1). Kas ma võin teada, milleks teie ettevõttes kasutatakse vaakumfiltrit?
2). Kas vajate roostevabast terasest või klaasist vaakumfiltrit?
3). Kas vajate toetavat vaakumpumpa?
4). Kas te kavatsete korraldada kohaletoimetamise DHL-i või meritsi? Palun esitage üksikasjalik ettevõtte aadress viiteks.
Kinnitame, kas vaakumfilter vastab teie ettevõtte vajadusele, üksikasjad ja hind võtmetähtsusega süsteemile tarnitakse vastavalt õigeaegselt.
Olete teretulnud külastama meie veebilehte: www.yuanhuaiglobal.com.
Parimad tervitused,
Ray
Kuidas teil läheb?
See on Ray YHCHEMist, hea meel teada, et teil on huvi meie vaakumfiltri vastu, kas ma võin kinnitada mõnda teavet, et suruda meie koostööd?
Juhtiva tootjana tarnib YHCHEM 10L, 20L, 30L, 50L roostevabast terasest ja klaasist tüüpi vaakumfiltrit, mida kasutatakse peamiselt vedeliku ja tahke aine filtreerimiseks vaakumi tingimustes.
1). Kas ma võin teada, milleks teie ettevõttes kasutatakse vaakumfiltrit?
2). Kas vajate roostevabast terasest või klaasist vaakumfiltrit?
3). Kas vajate toetavat vaakumpumpa?
4). Kas te kavatsete korraldada kohaletoimetamise DHL-i või meritsi? Palun esitage üksikasjalik ettevõtte aadress viiteks.
Kinnitame, kas vaakumfilter vastab teie ettevõtte vajadusele, üksikasjad ja hind võtmetähtsusega süsteemile tarnitakse vastavalt õigeaegselt.
Olete teretulnud külastama meie veebilehte: www.yuanhuaiglobal.com.
Parimad tervitused,
Ray