Tere, olin üllatunud, et nägin kõiki neid negatiivseid kommentaare, milles mainitakse kõike peale küsimuse vastuse. Nüüd ma ei tea, mis on küsitleja riigis kättesaadav/mittekättesaadav, kuid see foorum on selleks, et aidata üksteist raskustest üle saada ja ma olen kindel, et peaaegu kõigele on olemas lahendused.
Alustuseks soovitan happe-baasi ekstraheerimist ja tsetirisiini sisaldavate tablettide kasutamist, kuigi mina pole seda teinud. (Üritan hankida sarnaseid tablette, sest neid on peaaegu igas riigis saadaval - siis proovin protseduuri, mõned lõkse saab ainult eksperimenteerides välja tulla).
1. Esmalt jahvatage oma tabletid peeneks pulbriks - nt kohviveski abil
2. Lahustage pulber destilleeritud vees
3. Vaakumfiltreerige lahustumatud jäägid (kui neid on).
4. Arvan, et tsetirisiin on vees lahustuv, kuid see on ka karboksüülhape. Karboksüülhapped lahustuvad alati leeliselises lahuses, sest nad moodustavad alustega (NaOH, KOH, NaHCO3 jne) soolasid.
5. Ma teeksin kõigepealt pesu mõne mittepolaarse lahustiga, et eemaldada lisandid.
6. (Ei ole kohustuslik, aga kui teie lahus on suures koguses, siis võiksite vähendada mahtu, aurustades vett aeglaselt (või vaakumdestillatsioon, rotavap, mis iganes teil on. See suurendab teie ekstraheerimise tõhusust).
7. Nüüd leelotage lahus 25%NaOH või 33%KOH-ga vähemalt pH12-ni, võite veidi üle minna, kuid ärge kasutage liigset leelist, see ei ole "rohkem on parem", see võib mõnede allikate kohaselt teie pseudoanalüüsi tegelikult kahjustada. Mõned inimesed soovitavad kõigepealt lisada mittepolaarset lahustit (DCM, kloroform, heksaan, petrooleeter jne), seejärel lisada alus, nii et aluseline pseudo migreerub moodustunud mittepolaarsesse kohe. Mina kasutaksin DCM-i, sest siis on vesi peal ja pH-d saab lihtsamalt kontrollida veefaasis. Anna teada, mis lahusti sul on, ma ei kujuta ette, et maal ei ole lahusteid saadaval. Minge ehitus- või riistapoodi või lihtsalt supermarketisse ja hakake siltide järgi vaatama. Nt värvilahustid või plekieemaldaja lahusti (viimane on tavaliselt väga puhas.) DCM võib olla värvieemaldajates, kui poed seda sulle ei müü, siis vaata marketplace või muud reklaami saite.
8. Ekstraheerige nii palju lahustit kui võimalik. Tehke seda kolm korda. Ideaalis peaks lahustit koos olema vähemalt sama palju kui vett jäänud. See suurendab tohutult tõhusust ja siis saate niikuinii suurema osa lahustist ära destilleerida ja säästa.
9. Ühendage 3 ekstraheerimise lahusti, peske mõne destilleeritud veega 2 korda 1/4 osa lahusti mahust on piisav. Seejärel peske lõpuks soolveega - jätke see mõneks ajaks seisma, et soolvesi saaks lahustist võimalikult palju vett välja imeda. Seejärel kuivatage kuiva MgSO4-ga ja filtreerige kuivainet. Sul peaks olema suhteliselt puhas lahus.
10. Destilleerige oma lahusti ära ja teil peaks jääma pseudofreebaas.
11. Siin teeksin ma TLC, et näha, kas on veel teisi komponente, siis võite selle puhastamiseks vaakumfiltreerida või aurudestilleerida, kui teil ei ole piisavalt tugevat vaakumpumpa. Kui teil ei ole kogemusi TLC-ga, siis võite selle jätta, teie toode peaks olema redutseerimiseks OK. Proovin seda teha, kui saan sarnaseid tablette ja annan aru.
Andke mulle teada, kui teil on küsimusi, siis liigume edasi järgmisele etapile, et teha met.