Question Lühitoimelised ravimid kasumlikumad?

CryoThio

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
67
Mind huvitab, kas kellelgi on mingit sisendit lühitoimeliste ravimite vs. pikaajaliste ravimite kasumlikkuse kohta.

Parim näide on kokaiin vs amfetamiin.

Lühitoimelisi narkootikume tuleb kasutada sagedamini ja need on mugavamad, kuid tunduvad ka veidi kallimad, vähemalt kokaiini puhul.

Pika toimega uimastid nagu amfetamiin kipuvad olema odavamad, kuid nende jaoks on tõenäoliselt suurem turg, kuna inimesed tahavad odavaid uimasteid, mis toimivad hästi.

Ma olen arvamusel, et parima riski ja tasu kombinatsiooni saavutamiseks on lühitoimelised uimastid kõrge standardi ja jõukamate klientide jaoks parim viis, vähemalt väiksemas mahus.

Millised on teie mõtted?

RAMIREZ

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Tere CryoThio, ma arvan, et kõrgema puhtuse ja kvaliteediga ravimid avaldavad tarbijale suuremat mõju. Inimesed otsivad tavaliselt tugevamat mõju, ilma et nad peaksid maksma rohkem raha, kuid samal ajal võib see olla riskantsem või ei avalda oodatud mõju.

prophet

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
74
Deals
22
Eelistan alati kõrget kvaliteeti, isegi kui hind on veidi kõrgem. Kui tegemist on farmaatsiaga, eelistab enamik inimesi, keda ma tean, lühitoimelisi oksüüde pika toimega, kuigi hind on palju kõrgem, kuid kui te ei osta ainult valu leevendamiseks, siis on lühitoimeline tee. Sellised asjad nagu stims on siiski teistsugused. Kokaiin ja amfetamiin on väga erinevad kõrgused. Ma tean inimesi, kellele meeldivad mõlemad ja ma tean inimesi, kes armastavad metat ja ütlevad, et koks ei tee neile midagi. Ma ei ole suur stimulantide kasutaja, kuid kui ma seda teen, siis valin koksi, kuid ainult siis, kui see on hea kvaliteediga. Stomped on kraami tehakse ahnusest, hoolimata üldse tarbijast, kes maksab teie arved kõigepealt, kuid alati leidub teine, kes võtab selle asemel, kes sureb halva prügi tõttu tootes, ma arvan, et see on mõte. Pressitud pillid on näide, need on odavamad ja võivad olla kohati tugevamad, kuid ei ole alati nii head valu vastu ja kõrgaine on tihtipeale väga erinev. Nad võivad maksta vähem, kuid kas see on seda pikemas perspektiivis väärt? Mis puutub kasumlikkusse, siis minu kogemuse põhjal on oma kliendibaasi ja nende eelistuste tundmine alati parim valem. Ma saan metamfetamiini lahtiselt palju odavamalt kui koksi, kuid ükski minu tuttavatest ei meeldi metamfetamiinile, kui see ei ole vana kooli crank. Koks müüb kiiresti, nii et kuigi kasum on väiksem, tuleb $ kiiremini sisse ja pikemas perspektiivis on see lõpuks parem tehing.

armanimani

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
53
Ma arvan, et see sõltub teie riigi turust, vaadake, mis on kasumlikum. Näiteks kui kvaliteetne kokaiin on juba saadaval tänavatel, kus te konkureerite, et see ei ole nii kasumlik, kui see on nii, tehke vastupidist, müüge näiteks met, nagu te mainisite seda. Loomulikult ostavad inimesed alati oma valitud narkootikumi, olenemata selle kvaliteedist. Aga ma loodan, et te saate aru, mida ma üritan öelda, ärge konkureerige millegagi, mis on tänavatel juba saadaval, vaadake ringi ja vaadake inimeste valikuid. Alustage midagi uut, midagi, mis ei ole tegelikult saadaval, olenemata sellest, kas see on lühiajaline või pikaajaline, im läheb natuke teemast kõrvale. Aga minu mõte on see, et sa pead olema eriline ja hakkama müüma midagi uut. Jääge ohutuks mees.

CryoThio

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
67
Ma saan aru. USAs ei usu ma, et amfetamiin on nii kasumlik, välja arvatud juhul, kui varustatakse neid, kellel on vahendeid, et maksta kõrge kvaliteedi eest. Mefedroon võiks olla hea, lihtne toota, konkureerib kokaiiniga, seda peaks siiski odavamalt müüma, näiteks 40 grammi eest, võib-olla 60, aga 40, vähemalt kommertsklientidele, mitte neile, kes maksavad kõrgema kvaliteedi eest.

armanimani

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
53
Olen nõus, et RC'd võib tõesti olla hea müüa tänaval. Isiklikult ei ole ma kuskil näinud, et nende eest nii palju konkurentsi oleks. Ostke kvaliteetset kraami ja hakake sellest väikeseid näidiseid jagama, et võita usaldust ja kliente. Pärast esimest kvaliteetset partiid võite hankida madalama kvaliteediga, kuid puhast kraami odavamalt lihtsalt suurema kasumi saamiseks. Aeg-ajalt vahetage kõrgema ja madalama kvaliteediga partiide vahel, et saada suuremat kasumit, nagu ma juba ütlesin. Nii ma teeksin seda. Ma olen nõus, et 40-50 on hea hind, kui te kavatsete müüa ühe kohta. Ma ütleksin, et püsiklientidele 40, uutele 50. Kui ei ole aktiivset turgu soovitud RC-le, mida olete valmis müüma või tegema, võite sõna otseses mõttes hinnad ülespoole teha. Ja mainige kindlasti, kuidas hinnakujundus toimib, 40 pärast seda, kui saate regulaarselt, võib tuua rohkem aktiivseid custy's. Loomulikult on see, kui te otsustate osta partiisid, mitte teha neid.