Haisev amfetamiin Euroopas

Curiousonion

Don't buy from me
Resident
Reaction score
69
Euroopa amfetamiin lõhnab minu arvates väga erinevalt amfetamiinist Põhja-Ameerikas.
Rääkisin paari inimesega ja mulle öeldi, et Euroopas (v.a Hollandis) võetakse amfetamiiniõli ja selle asemel, et seda puhastada ja krüptida, lisatakse sellele kofeiini ja igasuguseid erinevaid aineid ning 1 liitrist õlist tehakse 5-6 kilo imelikku amfetamiinipastat.
Kas on aimu, mida nad lisavad ja kui kahjulik võib puhastamata amfetamiiniõli olla?

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,857
Deals
1
Nad toodavad amf-soola ja lõikavad kofeiini. Sellel segul on negatiivne mõju südame-veresoonkonna süsteemile.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
599

Jah, see on nii kummaline, et Saksamaal kipub inimestele isegi rohkem meeldima lõigatud kofeiiniga...

Tüüpiline valem siin, et minna Freebase'ist Speed'ile on: 1L Freebase + 2L IPA/Methanol + vähendada ph 6-7 ja panna see sügavkülma..mis on juba väga ebapuhas ja ebatervislik, aga 5-6 kilo 1l-st kõlab minu jaoks väga kõvasti mees, ilmselt mõned inimesed isegi teevad seda....

Nad on nii harjunud, et mõnedele isegi ei meeldi kui inimesed müüvad neid lõikamata..nii imelik...

Oppenheimer

Don't buy from me
New Member
Reaction score
6
Ma ei tea, miks keegi tahaks oma amfetamiini nii väga kärpida.
Lihtsalt raudtee kofeiini tabletid sel hetkel. Ma arvan, et ma olen oma narkootikumidega lihtsalt natuke puristlik. Mulle meeldib alati teada, mis ja kui palju on millegi sees enne, kui ma seda võtan. Mul on seevastu mõned sõbrad, kes, kui nad peol tundmatu ainega kokku puutuvad, lihtsalt nuusutavad ühe joone ilma küsimusi esitamata. Minu jaoks mitte just nii.

Curiousonion

Don't buy from me
Resident
Reaction score
69
Sa tahad öelda, et nad panid lihtsalt 3-4 kilo kofeiini amfetamiiniõli sisse?
Huvitav, milliseid lisandeid õli sisaldab, kui see ei ole kristalliseerunud.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
599

Ma olen teiega 100% nõus. Ma arvan, et lihtsalt paljud inimesed tõesti ei hooli ja/või ei ole teadlikud lõigatud toodete riskist.
Ei ütle, et narkootikumide võtmine on kõige tervislikum asi, aga sa võid oma kehas palju kuraditosinat lõigatud paska segudega ära keppida :D

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
599

Ma ei ole kunagi kuulnud, et keegi oleks nii palju sisse pannud ja ametlike aruannete kohaselt on amfetamiinipasta puhtus euroopas viimastel aastatel tõusnud 10%-lt 25/30%-le, nii et inimesed on vist hakanud teadlikumaks saama, et mitte "liiga" palju kofeiini sisse panna.

Minu teada lähevad inimesed 1:2 õli:IPA/metanooliga ja siis lisavad 10%-25% kofeiini.

Curiousonion

Don't buy from me
Resident
Reaction score
69
Siiski, kui puhtus on 25%, tähendab see, et tegemist on prügi amfetamiiniga, mida ei ole korralikult puhastatud

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
599

Kindlasti!

Enamasti ei aurustata IPA-d piisavalt hästi ja/või õli ei puhastata korralikult teistest kõrvalsaadustest..mistõttu õli on juba praegu ebapuhas

Tavalise seguga, mida tänavakaupmehed teevad õli kiireks muutmiseks, läheb asi veelgi hullemaks

Curiousonion

Don't buy from me
Resident
Reaction score
69
Nii et siis on mõistlik, et nad saavad ühest kilost naftast 6 kilo, kui nad suudavad pärast kristalliseerimist saavutada ainult 25% puhtuse.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,857
Deals
1
Te ei saa selle massi nagu amfetamiinsulfaadi jaoks esinduslikku välimust. See oleks õline kummi.

Curiousonion

Don't buy from me
Resident
Reaction score
69
Lol täpselt, see ongi see, mida nad müüvad.
Kui see on kleepuv nad arvavad, et see on puhas ilmselt.

Curiousonion

Don't buy from me
Resident
Reaction score
69
Lol, kui te arvate, et see on kurb, oodake, kuni te kuulete roosa kiiruse kohta, mida nad kasutasid. ( Ma kahtlustan, et see on roosa elavhõbedasaaste tõttu)

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
Noh, sorry, et ütlen, aga teie oletus on enamasti vale. kui see on tänavakraam, siis 90% ajast tehakse seda Leuckarti protseduuriga. hg-reaktsiooni skaleerimine on raske üle teatud piiri. leuckart on endiselt kõige majanduslikult elujõulisem tee massitootmiseks. samuti on punane värvus iseloomulik ülehappestumisele, ekstraheerimiseks kasutatakse mittepolaarset lahustit või see on aurudestilleeritud, nii et isegi kui on saastumine, siis ei ole see piisav, et värvida roosaks.

Curiousonion

Don't buy from me
Resident
Reaction score
69
Kuid see ei ole punane see on roosa. Mul oli mingil hetkel mõni ja ma tegin sellega pesu ja see eemaldas osa värvusest.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
599
Keemia seisukohalt ei ole enamik Kesk-Euroopa riikides, näiteks Saksamaal, müüdavatest asjadest kahjuks hästi esitatav.

Seepärast keskenduksin mina omalt poolt ainult puhta õli valmistamisele ja laseksin teistel toote ära rikkuda, kui nad nii otsustavad.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
599
Eeldades, et õli/freebase oleks puhas (99%), oleks see 1L freebase + 2L IPA + 0,45Kg kofeiini, mis tähendaks kogumassi 3,45Kg pastat, mis viib puhtusastmele umbes 29%.

6Kg 1L freebase'i puhul sama retseptiga oleks see veelgi halvem, tõenäoliselt 15% - 17%, mis on väga palju alla praeguse turustandardi Kesk-Euroopas (välja arvatud Holland).

Curiousonion

Don't buy from me
Resident
Reaction score
69
Sa tahad öelda, et nad kasutavad IPA-d amfetamiiniõli lõikamiseks? See on haige

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
599
Kindlasti on see nii.

Nad kasutavad IPA-d või muid alkohole koos kofeiiniga, mis on südame jaoks väga ebatervislikkombinatsioon.

Kesk-Euroopa riikide (vaatamata Hollandile) politseiaruandeid läbi vaadates on kiiruse kvaliteet viimastel aastatel tegelikult paranenud keskmiselt umbes 15%-lt 30%-le tegelikult, kuid see on ikka veel uskumatult kohutav