Amfetamiini võib oksüdeerida N-hüdroksüamfetamiiniks, mis peaks olema kaks korda tugevam. Minu enda uuringud kinnitavad kõrgemat aktiivsust ja tundub, et see on palju vähem vasokonstriktiivne, vähem koormust pumba ja ei ole kiiruse munn. Samuti ei ole see ebaseaduslik.
Kõlab liiga hästi, et olla tõsi? Noh, seal on mõned probleemid, peamiselt see, et N-hüdroksüamfetamiin on väga ebastabiilne ja see oksüümiks tagasi oksüümiks vee juuresolekul, liiga kõrge ph-ga ja liiga madala ph-ga ning teatud tavaliste lahustitega ja üleminekumetallide jälgede juuresolekul lihtsalt laguneb.
Seotud metüleen-dioksiühend N-Hüdroksü-MDA on aga üsna stabiilne. Ja keelatud.
Mul õnnestus kunagi toota N-Hüdroksüamfetamiini, mis sisaldab ikka veel korralikult normaalset Amph (TLC järgi otsustades) ja mulle meeldib see väga. Minu järgmine katse teha veel midagi, ei saanud ma kuhugi, hoolimata sellest, et kasutasin sama meetodit, lihtsalt suurendasin seda. Täielik katastroof. Ei tea miks. Ma proovin järgmisel korral teistsugust lähenemist, kuid võin kindlalt öelda, et see ei saa olla järgmine hitt turul, sest see kraam on sama ebastabiilne ja neurootilisem kui vene sõbranna, detoreerub isegi HCl-soolana päevade jooksul, kui seda ei säilitata külmutatud, parem külmutatult.
Või siis lihtsalt redutseerida amfetamiini, et saada metamfetamiini. Mida saaks teha lihtsamalt ka teistel viisidel, aga sa küsisid seda.