Question Süntees BMK amfetamiiniks H2S04-ga

ponellibro

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
1
Tere,
ma nägin siin palju sünteesimeetodeid ja need kõik tunduvad mulle natuke keerulised.
Minu olukord on järgmine: sain 1l kollast õli (vist on BMK?) ja isik, kes mulle selle andis, ei olnud mulle korralikku juhendit.
Sain lihtsalt infot, et ma pean õli panema suurde paksust klaasist valmistatud anumasse ja tilgutama H2S04 aeglaselt õli sisse.
Teine info, mille ma sain, on see, et mul on vaja mingit täiendavat koostisosa nagu kriit - aga ma isegi ei tea, kas see on CaCO3 või CaO.
Saagis peaks olema umbes 2,5 kg.

1. Kas keegi oskab mulle öelda, kas see meetod võib toimida?
2. Kui palju väävelhapet oleks vaja?
3. Kas ma vajan lisaks CaCO3 või CaO?
4. Millal pean ma kriiti lisama?

Tänan teid poisid!

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
508
Deals
5
See, mida te kirjeldate, on vababaas lahustis, mitte bmk, see tuleb lihtsalt happega sadestada. saate kasutada kuivainet, nagu MgSO4 veevaba, NaSO4 veevaba, et eemaldada vee jäljed. siis lihtsalt tilgutate H2SO4 lahust atsetoonis/ipa, et saada oma sadestus.

ponellibro

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
1
Kõigepealt tänan teid vastuse eest! Nüüd tean ma palju rohkem kui varem. Aga minu keemiaoskused on tõesti halvad...

Kas te palun ütleksite mulle, kui palju MgSO4/NaSO4 ja H2SO4 ma pean ostma?
Millal ma pean lisama kuivainet (ja kuidas)?
Kas ma pean H2SO4 ja atsetooni segama ja siis tilgutama seda freebase'ile?

Mul on tõesti vaja samm-sammulist juhendit. Vabandust :)

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
508
Deals
5
Te kasutate maksimaalselt 100g kuivainet ja hapet sõltub sellest, kui conc. teie lahus on, kuskil 300-900g võib olla freebase nii umbes 1L kõige rohkem.
enne midagi muud, võtate selle ja panete selle pärast seda, kui see on tegutsenud pool tundi või nii lihtsalt tühjendada välja
jah, paar korda rohkem atsetooni kui h2so4 1:5 , 1:10 ish

ponellibro

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
1
Mees ma armastan teid tänan väga ma hindan teie kiiret vastust!!!!

Nii et mul on alus, suur klaasist valmistatud lasanjevorm, klaas tilkade-lahuse valmistamiseks, suur tilgaklaas.
Ostan 100g NaSO4 ja 1l hapet ja 5l atsetooni ja siis on mul kõik vajalik olemas, eks?

Kas ma pean millegi eest hoolitsema? Kas see võib kuumaks minna? :)
Kas ma pean kogu aeg segama, kui tilgutan atsetooni/ väävelhappe lahust alusele? Millal ma tean, et ma tilgutasin piisavalt?

Ma luban, need on minu viimased küsimused :)

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
508
Deals
5
Ei muretse, te ei saa ilmselt osta ainult 100g, kuid see on odav.
See peaks piisama, jah.
Hape võib atsetoonile lisamisel pritsida ja kuumeneda, kõige parem on kasutada eelnevalt jahutatud atsetooni.
Jah, kogu aeg segada. pH tuleb määrata, universaalne indikaator peaks olema ok, mitte madalam kui 6,5.