β-fenetüülamiini süntees

sakalak

Don't buy from me
Resident
Reaction score
1
Ma tean, et tegemist on seadusliku ainega, kuid sõna otseses mõttes on võimatu leida clearnetist ühtegi allikat selle kohta, kuidas seda kodus sünteesida. Kuidas sünteesida β-fenetüülamiini/β-fenüületüülamiini/fenetüülamiini HCl kodus? Tänan teid.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Kummaline, ma sisestasin Google'isse b-fenüületüülamiini sünteesi ja sain 6 marsruuti

Last edited:

sakalak

Don't buy from me
Resident
Reaction score
1
Aitäh, ma olen neid kõiki näinud. Välja arvatud esimene, need tundusid võimatuna, kui teil ei ole tegelikku laboratooriumi koos kõigi fancy kemikaalidega - ma ei küsiks seda küsimust, kui mul oleks.
Siis tuleb esimene paber, mida te mainisite. Kuigi bensüültsüaniidi ei ole sõna otseses mõttes võimatu saada; reaktsioon nõuab kõrget vesinikurõhku, mis jällegi nõuab kõrgetasemelisi seadmeid (vist?).
Küsisin, kas on lihtsamaid viise, võimalik kodus teha. Mõned amfetamiini sünteesid nõuavad minimaalseid seadmeid ja saadaolevaid kemikaale, ma lootsin, et ka b-fenüületüülamiini puhul on selline viis olemas.
Nii et kui te olete näiteks kunagi sünteesinud või näinud sünteesi, mis vastab minu poolt äsja selgitatud "kriteeriumidele", oleksin väga tänulik abi eest.
Googeldamine oli minu võimete ja katsete hulgas.
Tänan teid

psy

Don't buy from me
Resident
Reaction score
47
Deals
2
Seda saab üsna lihtsalt sünteesida. Kui soovite, kuidas seda teha ainult otc kraami siin see on.
1. Te võite saada bensaldehüüdi mõnest mandli lõhna- ja maitseainest, lihtsalt vaadake etiketti (peate seda destilleerima) või võite saada mõrumandliõli (tõenäoliselt ei ole destilleerimist vaja). 2. Hankige natuke NaOH'd äravoolu avamist, nitrometaani rc-kütusest (seda peate destilleerima) ja HCl. Kohandage stöhhiomeetria, kuid järgige seda protseduuri: https://www.orgsyn.org/demo.aspx?prep=CV1P0413. Ma soovitaksin seda ümberkristalliseerida. Nüüd, kui teil on nitrostüreen, peate seda vähendama. Kõige lihtsamalt saab seda teha elavhõbedaga. Kui saate elavhõbedat otse osta, siis tehke seda. Kui mitte, siis osta kallutuslüliteid või mõnda muud toodet, mis sisaldab elavhõbedat. Hankige lämmastikhapet või tehke seda. Kasutage seda elavhõbedanitraadi valmistamiseks. Internetis on selle reaktsiooni jaoks mõned suurepärased allikad. Nüüd tehke Hg/Al redutseerimine oma nitrostüreeniga. Internetis on palju näiteid selle reaktsiooni kohta. Tehke oma töö üles ja lihtsalt nii olete valmis!
2. Ostke bensüülalkoholi. Ma olen näinud, et seda müüakse lahustina mõnes kohas. reageerige see HCl-ga, et saada bensüülkloriidi. Selle reaktsiooni kohta on youtube'is palju videosid. Siis teete mis tahes tsüaniidsoola, mida soovite. Internetis on palju viiteid, kuidas tsüaniidi teha. Lihtsalt olge ettevaatlik! Nüüd hakkate oma tsüaniidi reageerima oma bensüülkloriidiga. Google kolbe nitriilsünteesi näiteid ja milliseid lahusteid kasutada. Nüüd on teil bensüülnitriil! Seda saab ka Al/Hg-ga redutseerida.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
HsV4d81z6r

Siin on lihtsaim süntees sellest. Mida te mulle selle eest vahetate? Mul on see küll siin istumas. Ma unustan, mida ma selle eest maksin, aga vähem kui 20 dollarit.

sakalak

Don't buy from me
Resident
Reaction score
1
Tänan teid. Kui ma oleksin USAs, ostaksin seda teie käest hea meelega. Nägin ka teisi internetis, kuid minu riik ei luba tõenäoliselt importi. Seepärast püüan seda sünteesida.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Ma ei suutnud leida ühtegi asja, mida sellega peale mõne karfentonüülanaloogi sünteesi teha. Kui te teate veel midagi, palun öelge meile.

sakalak

Don't buy from me
Resident
Reaction score
1
Ma ei ole ekspert, kuid minu teada ei ole selle asjaga palju teha. Ja teil on 500 grammi, mis on üsna palju. Kui sa ei ole pakendit avanud (pildi järgi arvata, et sa ei ole seda teinud), siis ma lihtsalt müüksin selle netis maha. See ei ole ebaseaduslik, nii et kui paned hinna alla normi, siis on sul hea käia. Muidu on see kena ja ohutu stimulant, mida tarbida, kui see on teie jaoks võimalus. Ärge ületage 1 grammi päevas ja 3 grammi nädalas.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Uskuge mind, ma tegin uurimistööd. Ilma MAOI-B-ta ei kesta see in vivo piisavalt kaua, et midagi teha. MAOI-B-d on palju raskem saada tan A-d. Lõpuks leian midagi, mida sellega teha. Fent ma arvan. Ma nägin täna, et ma võin seda dimetüülida atsetooniga, tehes dimetüülfenetüülamiini Schaffer bas, imiin, aso. Ei ole kindel, kuidas seda nimetada, kuid 1,2 ümberpaigutamine võiks teha sellest metamfetamiini.

sakalak

Don't buy from me
Resident
Reaction score
1
@psy Wow, ma ei oodanud nii kasulikku kommentaari tbh. Suur tänu, ma teen seda kindlasti. Ma postitan oma uuendused siia, kui keegi vajab seda ka tulevikus.

• Like
Reactions: psy

psy

Don't buy from me
Resident
Reaction score
47
Deals
2
Absoluutselt kõige lihtsam oleks lihtsalt fenüülalaniini dekarboksüleerimine. Seda saab teha ketoonkatalüsaatori ja kõrge keemistemperatuuriga lahusti abil. See oleks palju lihtsam, kui teie ainus eesmärk on teha hernest. Ma unustasin, et see on võimalik, kui ma oma viimast postitust kirjutasin.