1-fenüül-2-propanooni (P2P) süntees aniliini abil

Re186

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
39
See artikkel annab teile odava, kergete tingimustega, suure tootlikkusega P2P-sünteesi protsessi ja tingimusi on lihtne skaleerida. lihtsalt ma ei tea, kas tooraine aniliin on teistes riikides reguleeritud, kuid minu riigis on see üsna odav, ainult umbes 1 USA dollar kilogrammi kohta.
Protsessi kavandamine nõuab mõningaid täiustatud instrumente, mis ei pruugi olla sõbralik pere töökodadele, ja on soovitatav, et igaüks parandaks seda ise.
Protsessi sissejuhatus:
Selles protsessis kasutatakse aniliini ja naatriumnitriti soolhappe juuresolekul diasooniumbenseeni valmistamiseks diasotatsioonireaktsiooni kaudu ja kasutatakse diasobenseeni soolamiseks tetrafluoroboorhapet (HBF4), et saada tahke diasobenseeni tetrafluoroboraat. Veevaba naatriumatsetaadi (AcONa) juuresolekul katalüüsitakse diasobenseeni tetrafluoroboraati vaskoksiidiga (Cu2O) ja see reageerib lahustita isopropenüülatsetaadiga (IPA), et valmistada 1-fenüül-2-atsetooni.
5KeW8BDPU3

Kuna minu inglise keel ei ole väga hea, on see artikkel tõlgitud Google'i abil, palun andestage mulle, kui grammatika ei ole sujuv.

Praktilised sammud:

Fenüüldiasooniumtetrafluoroboraadi valmistamine:
-Kui teie aniliin on kollane, lisage aniliinile väike kogus tsingipulbrit ja kasutage seda pärast destilleerimist.
-2000ml seade.
-Lisatakse 450,6ml37% soolhapet ja 652,18ml ülipuhast vett, segatakse.
-Lisatakse 165,54g aniliini,hoitakse segamist.
-Jahutatakse alla 5°C.
-Lisatakse 125,69g veevabast naatriumnitritist ja 166,01ml ülipuhast veest valmistatud lahus tilguti, segades ja hoides temperatuuri alla 5°C.
Pärast lisamist hoiti temperatuur 3°C kuni 5°C ja reaktsiooni segati 40 minutit.
-Lahustati 142,77g veevaba boorhapet (H3BO3) 462,45927ml 40%-lises fluorvesinikhappes (HF-H2Oaq40%), et saada tetrafluoroboorhapet, hoiti segades temperatuuril 3°C kuni 5°C ja lisati seadmesse.
*1
-Sulgege segamine ja hoidke temperatuuril 2 tundi.
-Siirake reaktsioonisegu filtreerida.
-Kasutage neid lahusteid kordamööda, et loputada tahkeid aineid trummelisse: 80 ml eespool kirjeldatud meetodil toodetud tetrafluoroboorhapet, mis on lahjendatud 356 ml mahuni, 356 ml 50% etanooli, 356 ml 95% etanooli, kaks osa 356 ml veevaba eetrit.
-Kuivatage tahke aine külmkuivatis või kasutage vaakumahju 36 °C juures.
-Saage valge pulbriline diasooniumtetrafluoroboraadi fenüülsool, saagis on umbes 90%.

1-fenüül-2-propanooni (P2P) valmistamine:
-2000ml seade.

-Lisatakse veevaba naatriumatsetaat (AcONa) 528,81g, vaskoksiid (Cu2O) 33,90g, isopropenüülatsetaat (IPA) 1423,73ml, segatakse.
-Segamist jätkates lisatakse 447,46g eelmises etapis valmistatud tahke diasooniumtetrafluoroboraat, mis on valmistatud toatemperatuuril, ja kontrollitakse, et temperatuur ei ületaks 40 °C.
-Pärast lisamist hoidke temperatuuri 37°C kuni 38°C ja segage 6 tundi.
-Filtreerige reaktsioonisegu.
-Helvestage tahke aine nõelas 250 ml diklorometaaniga (CH2Cl2) ja ühendage see filtraadiga.
-Aurustage diklorometaan pöörleva aurusti abil.
-Jääv vedelik destilleeritakse vähendatud rõhu all ja fraktsioon alates 0,27kPa/70°C kuni 72°C kogutakse Pirani vaakummeetriga jälgides.
-Saadakse 1-fenüül-2-propanoon (P2P), saagis on umbes 91%.

Ettevaatusabinõud:
-*1: Veevaba boorhappe lahustamine 40%-lises fluorvesinikhappes, et saada tetrafluoroboorhapet, on väga eksotermiline, mis võib põhjustada lahuse kerkimist. Soovitatav on 40% vesinikfluoriidhapet eelnevalt külmutada ja segamisel pöörata tähelepanu temperatuurile. Lisaks ei tohi seda toimingut teostada ühegi klaasist mahutiga, vastasel juhul teie mahuti korrodeerub ja lahustub ning vabastab väga mürgiseid gaase, võite kasutada tetrafluoroboorhappe valmistamiseks mis tahes plastmahutit.
-Etapi reaktsioonis valmistatud diasooniumtetrafluoroboraadi fenüülsool laguneb päeva või kahe jooksul, kui see paigutatakse õhku. Kui seda on vaja pikema aja jooksul säilitada, sulgege see konteinerisse, asendage lämmastiku- või argooniga atmosfääri ja asetage see külmikusse. Säilitage temperatuuril alla -20 °C.
- Mõlemas reaktsioonis on viskoossus liiga kõrge, et magnetiline segisti ei saaks töötada, palun kasutage segamiseks ülevalpool olevat segisti.

Andmed ühendite kohta:
1-fenüül-2-propanoon 1H-NMR δ:2.14(s,3H,CH3),3.69(s,2H,CH2),7.19(s,1H,PhH),7.28(s,1H,PhH),7.31(s,1H,PhH),7.33(s,1H,PhH),7.34(s,1H,PhH)
1-phenyl-2-propanone 13C-NMR δ:29.23(CH3),51.05(CH2),206.36(CO),134.31,129.41,128.76,127.08

Joker_55555

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
25
Kas teil on selle ametikoha jaoks viide?

Re186

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
39
Jah, olen, kuid link materjalile on aegunud ja see on täielikult hiina keelne dokument, mis ei kuulu SCI kohaldamisalasse.

Joker_55555

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
25
Kas olete seda meetodit proovinud?

Re186

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
39
Jah, ma rakendasin selle reaktsiooni esimese etapi ja sain ootuspäraselt suure koguse diasooniumtetrafluoroboraadi fenüülsoolapulbrit, kuid tol ajal puudusid laboris sobivad kuivatustingimused, külmkuivatit ei olnud ja ka vaakumkuivatusahju oli minu poolt välja vahetatud. Osa lõpppesu lahustist ei töötanud, mistõttu ei saanud ma rakendada teise astme reaktsiooni, mis nõuab rangemaid veevabasid tingimusi. Need toodetud diasooniumfenüültetrafluoroboraatpulbrid muutusid tumepruuniks ja halvenesid pärast päevaks või kaheks õhku paigutamist. Eespool esitatud toimingud ja ettevaatusabinõud on kõik minu tegelikust operatsiooni täiustamisest ja kirjandus ei anna tegelikult nii palju üksikasju. kui tingimused on sobivad, rakendan selle plaani teise etapi.

Joker_55555

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
25
Palju õnne ja jagage uusi aruandeid.

Kas te teate isopropenüülatsetaadi sünteesi meetodit?

Re186

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
39
Isopropenüülatsetaat (CAS108-22-5) on üldkasutatav lõhnaaine, mida kasutatakse mõnes valdkonnas laialdaselt lahustina. Seda saab minu riigis osta otse suurtes kogustes ja hind on vastuvõetavas vahemikus, nii et ma ei pidanud seda Kuidas sünteesida seda ainet, kuid ma peaksin suutma leida selle aine sünteesiprotsessi patendi.

Joker_55555

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
25
Jah, kui te saate jagada isopropenüülatsetaadi sünteesimeetodit ketaanigaasi ja atsetooniga.

madmaximus

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
16
Kas see on probleem, kui selles kasutatakse pulbrilise aniliini asemel vedelat aniliini

Re186

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
39
Aniliin on algselt vedelik ja ka kasutatavad on vedelikud.

Ortist

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
54
Kas see reaktsioon on õnnestunud?

OrgUnikum

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
280
Ma ausalt öeldes imetlen kõiki, kes üritavad seda ainuüksi sellepärast, et aniliin on kantserogeenne ja HF on üks kõige kurjemaid aineid, mis on olemas. Ma küsin ka ise, kusagil, kus need asjad on kergesti kättesaadavad, peaks olema ka teisi kemikaale, mida saab tõestatult töödelda ilma rangete aniliini tingimuste ja muude fantaasiata P2P-ks või isegi kaugemale. Juurdepääsuga seadmetele, mis võimaldavad suuremahulisi veevaba reaktsioone, mõtleksin pigem Grignardi stiilis reaktsioonide suunas.
Aga austage ja jääge ohutuks, mis on hirmutav.

btc150000

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Härra, kas teil on see õnnestunud? Palun vastake mulle, sest see on minu jaoks oluline. aitäh.