JWH-018 süntees Me2AlCl-ga

WillD

Expert
Reaction score
1,054
Reaktsiooniskeem:
V67l4PErX8

Süntees:
1. 10 g 1-pentilindooli segatud lahusele 25 ml kuivas DCMis temperatuuril 0 *C lisati tilkhaaval 100 ml 1M Me2AlCl 1M heksaanides ja segati 30 minutit temperatuuril 0 *C.
2. Lisati 11,2 g 1-naftoüülkloriidi värske lahus 25 ml DCMis tilkhaaval 0 *C juures ja segu segati ümbritseva õhu temperatuuril öö jooksul.
3. Reaktsioon kustutati veega ja ekstraheeriti DCM-portsjonidega.
4. DCM lahust pesti vee ja 1M KOH-ga, kuivatati (MgSO4) ja lahusti eemaldati vaakumis, et saada toorprodukti kollase tahkena (69%).

Last edited by a moderator:

banana123

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Kui te ütlete 3. etapis "ekstraheeritud DCM-iga", siis kas te viitate ekstraheerimisele veekihist? Ma arvasin, et JWH ei lahustu vees, seega ma arvan, et võib-olla ma ei mõista seda sammu lõpuni. Samuti andke mulle teada, kui ma saan teile DM-i, et küsida minu enda JWH018 sünteesi kohta. Ma nägin, et sa aitasid paljusid teisi inimesi foorumis. Tänan!

charmingcho

Don't buy from me
Resident
Reaction score
3
Ma arvan, et dcm kiht.

charmingcho

Don't buy from me
Resident
Reaction score
3
võib alternatiivne me2alcl?

jayrockxiv

Don't buy from me
New Member
Reaction score
4
Milline sait ma sain osta jwh-018, mis ei põleta mind minu raha eest ma vajan pulbrit segada ja seguneb valge paberiga ma olen us?????

Alex7920

Don't buy from me
Resident
Reaction score
1
Me2AlCl on väga reaktiivne ja tundlik õhu suhtes, isegi pürofoorselt. Kuidas ma saan seda kasutada reaktsioonis?

WillD

Expert
Reaction score
1,054
It refers to the use of this in the solution. Without a solution, this is not available commercially, for the reasons that you called. But it is better to use the method with aluminum chloride, it makes no sense to use less affordable analogues. It is possible to use elementary iodine as an Lewis acid, but I do not know how it works with indole. But it works in some other cases.