A Anubis Don't buy from me Resident Language 🇬🇧 Joined Jan 24, 2022 Messages 8 Reaction score 5 Points 3 Jun 19, 2023 #1 Tere Mul on 100ml puhast farmatseutilist adrenaliini, tahan neid kasutada starterina. Mis on teie arvates parim kasutusviis?
Tere Mul on 100ml puhast farmatseutilist adrenaliini, tahan neid kasutada starterina. Mis on teie arvates parim kasutusviis?
D Djdrama Don't buy from me Resident Joined Mar 28, 2023 Messages 25 Reaction score 6 Points 3 19 Jun #2 Efedriini redutseerimine metamfetamiinvesinikkloriidiks. Reaktsiooniks on vaja liitiumribasid ja vedelat ammoniaaki. Dr.Mirakulix Don't buy from me Resident Joined May 14, 2023 Messages 25 Reaction score 19 Points 18 By Dr.Mirakulix 19 Jun #3 Epinefriin = adrenaliin =/= efedriin, kahjuks Sellel ei ole suurt meelelahutuslikku väärtust, seda võiks kasutada allergilise šoki või südamepuudulikkuse korral. Oksüdeerimine adrenokroomiks võiks olla võimalik, kuigi ma kahtlen, et sellel on rohkem väärtust kui epinefriinil endal. Upvote 0 Downvote
Efedriini redutseerimine metamfetamiinvesinikkloriidiks. Reaktsiooniks on vaja liitiumribasid ja vedelat ammoniaaki.
Dr.Mirakulix Don't buy from me Resident Joined May 14, 2023 Messages 25 Reaction score 19 Points 18 By Dr.Mirakulix 19 Jun #3 Epinefriin = adrenaliin =/= efedriin, kahjuks Sellel ei ole suurt meelelahutuslikku väärtust, seda võiks kasutada allergilise šoki või südamepuudulikkuse korral. Oksüdeerimine adrenokroomiks võiks olla võimalik, kuigi ma kahtlen, et sellel on rohkem väärtust kui epinefriinil endal.
Epinefriin = adrenaliin =/= efedriin, kahjuks Sellel ei ole suurt meelelahutuslikku väärtust, seda võiks kasutada allergilise šoki või südamepuudulikkuse korral. Oksüdeerimine adrenokroomiks võiks olla võimalik, kuigi ma kahtlen, et sellel on rohkem väärtust kui epinefriinil endal.
D Djdrama Don't buy from me Resident Joined Mar 28, 2023 Messages 25 Reaction score 6 Points 3 19 Jun #4 Ok Upvote 0 Downvote
A Anubis Don't buy from me Resident Language 🇬🇧 Joined Jan 24, 2022 Messages 8 Reaction score 5 Points 3 20 Jun #5 Seega ei ole see väärtuslik, et kasutada seda kui starterit mis tahes muude kemikaalide jaoks? Upvote 0 Downvote