AI ostis ka eskrooni kaudu, ja kui ma kirjutasin teile, et ma sulgesin tehingu kogemata ja kas te aitaksite mind selles, vastasite, et ma peaksin oma vigadest õppima.
Siin on kaks võimalust.
Üks on see, et ma saadan selle talle samamoodi nagu praegu, et see kindlasti kätte saadaks
Teine on see, et ma tagastan kogu raha, kustutan kõik halvad arvustused selle kohta ja ei kirjuta neid edaspidi enam (ta ei nõustu arvustusi kustutama)
Ma ei ole kunagi kellelegi valetanud. Mul on sellel platvormil hea maine. Aga tal on liiga kiire. Ei valinud minu tarneviisi ja andis mulle halbu hinnanguid, mis häiris mind väga. Põhjustas seda, et ma ei saa temaga suhelda, isegi kui ma tahaksin.
jah, ma saan nüüd ja tulevikus aru, et kasutan ainult eskrooni.
Ma tellida mitu korda erinevatelt tarnijatelt ja mitte kunagi kirjutada midagi neist, sest nad reaalne (isegi, et palju saadetisi peatada ja ma ei saa neid), kuid see on scammer 100% jaoks
Nii et tõesti, ma soovitan kõigile kasutada escrow
If you charge someone with scam, you must provide proofs! Unsubstantiated accusations will not pass moderation! Inconclusive evidences also will not be accepted.