Question Kaks küsimust

Cian

Don't buy from me
Member
Language
🇪🇸
Reaction score
0
Tere hea päev. Mul on kaks küsimust. Esimene on konsulteerida eksperdiga, mis puudutab pillidest efedriini ekstraheerimise meetodeid. Ma ei ole kindel, et sellel veebisaidil kirjeldatud meetodid võivad minu pillide puhul toimida. Mul on nimekiri abiainetest, mida minu pillid sisaldavad (mul on umbes 300 pilli, millest igaühes on 50 mg efedriinvesinikkloriidi). Abiained on järgmised:
-Mikrokristalliline tselluloos.
-Talc
- magneesiumstearaat
- Naatriumkarboksümetüültärklis (tüüp A).
Milline meetod oleks selle koostise puhul sobivam efedriinhüdrokloriidi ekstraheerimiseks? .

Teine küsimus puudutab probleemi, mis mul on tekkinud 2000 ml lamedapõhjalise kolbiga, millel on kaks kaela. Kolb oli määrdunud ja suudmetes olid alumiiniumamalgaami reaktsiooni jäägid. Kattisin ühe suu klaaskorgiga ja kui püüdsin seda eemaldada, oli see kinni jäänud ja ma ei saanud seda välja. Mida ma saan teha, et eemaldada see klaaskork ilma kolbi kahjustamata? Tervitused ja aitäh.

The-Hive

Moderator in UK section
Resident
Reaction score
310
Deals
1
seal on niit efedriini ekstraheerimise kohta pillidest 😃

teine loputage kaela kuumas vees natuke peaks tulema lahti

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,278
Deals
1
Laske kuum vesi otse liigesele ja pange see sügavkülma. Homme laguneb see laiali 1 tilk vett, mis külmub maapinna lõigul, võib avaldada suuremat jõudu kui auto tõstuk. Naatriumkarbometoksüstrš on valge pulber, mis lahustub rt vees ja imab sittagi ja teeb kena stabiilse emulsiooni, mis paneb su katse persse. See on süüdlane. See muutub vees geeliks

Cian

Don't buy from me
Member
Language
🇪🇸
Reaction score
0
Tere hommikust. Sooviksin teada, kas on olemas konkreetne viis karboksümetüülitärklise eemaldamiseks või selle reaktsiooni riknemise vältimiseks. Efedriini ekstraheerimiseks on kirjeldatud erinevaid meetodeid. Pillidel on sõltuvalt ravimimargist erinevad scipiendid, kuigi mõned langevad kokku. Efedriini ekstraheerimise süsteem on enamiku pillide puhul üldiselt umbes sama ? või erineb see erinevate abiainete puhul?
Aurujuga ekstraheerimise meetod töötab minu pillide abiainete puhul ?.

Küsimus, kuidas eemaldada reaktsioonijääkidega kolbi kinni jäänud klaaskorki, olen proovinud seda kuuma veega, seebiga, see ei ole mul hästi toiminud.
Proovin külmutusmeetodit, aga võib juhtuda, et klaas puruneb ja rikub mu kolbi.
Tänan teid väga teie abi eest. Parimad tervitused.