- Language
- 🇪🇸
- Reaction score
- 0
Tere hea päev. Mul on kaks küsimust. Esimene on konsulteerida eksperdiga, mis puudutab pillidest efedriini ekstraheerimise meetodeid. Ma ei ole kindel, et sellel veebisaidil kirjeldatud meetodid võivad minu pillide puhul toimida. Mul on nimekiri abiainetest, mida minu pillid sisaldavad (mul on umbes 300 pilli, millest igaühes on 50 mg efedriinvesinikkloriidi). Abiained on järgmised:
-Mikrokristalliline tselluloos.
-Talc
- magneesiumstearaat
- Naatriumkarboksümetüültärklis (tüüp A).
Milline meetod oleks selle koostise puhul sobivam efedriinhüdrokloriidi ekstraheerimiseks? .
Teine küsimus puudutab probleemi, mis mul on tekkinud 2000 ml lamedapõhjalise kolbiga, millel on kaks kaela. Kolb oli määrdunud ja suudmetes olid alumiiniumamalgaami reaktsiooni jäägid. Kattisin ühe suu klaaskorgiga ja kui püüdsin seda eemaldada, oli see kinni jäänud ja ma ei saanud seda välja. Mida ma saan teha, et eemaldada see klaaskork ilma kolbi kahjustamata? Tervitused ja aitäh.
-Mikrokristalliline tselluloos.
-Talc
- magneesiumstearaat
- Naatriumkarboksümetüültärklis (tüüp A).
Milline meetod oleks selle koostise puhul sobivam efedriinhüdrokloriidi ekstraheerimiseks? .
Teine küsimus puudutab probleemi, mis mul on tekkinud 2000 ml lamedapõhjalise kolbiga, millel on kaks kaela. Kolb oli määrdunud ja suudmetes olid alumiiniumamalgaami reaktsiooni jäägid. Kattisin ühe suu klaaskorgiga ja kui püüdsin seda eemaldada, oli see kinni jäänud ja ma ei saanud seda välja. Mida ma saan teha, et eemaldada see klaaskork ilma kolbi kahjustamata? Tervitused ja aitäh.