Question UPS/fedex etiketid

smellybelly45

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
1
kas on võimalik hõlpsasti teha makseid etikettide eest
ive proovinud virtuaalseid krediitkaarte, kuid ei tööta alati fedex ja ups kunagi
paypal on võimalus ups mis on parim viis, kuidas seda teha

Dr. MMX

Professional
Manufacturer Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
84
Deals
11
jah kasutage paypal'i,
saate osta mõne krediitkaardiga makstud krüpto (on olemas sellised teenused), mille kinnitate paypalile, või kasutada seda kaarti otse

madmoney69

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
159
Jah on need kaardid on te valmis maksma rohkem kui kaartide väärtus?

prophet

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
74
Deals
22
Olen kuulnud paarist viisist. Ma saan turvalise kulutada visa kinkekaardi, selle ühekordne koormus, nii et isiklikku infot ei nõuta. Siis sa lähed istuda väljaspool hea wifi või oma sõprade maja, või väljaspool oma vaenlase või kus tahes, kus hea wifi saate juurdepääsu an kasutades oma labptop. Tee võlts konto piraat shipt või usps, fedex,mis iganes on kõige lihtsam ja leida üks, mis laseb teil alati maksta postikulud oma uue visa kaardiga online. Frit kirjutas hea nõuanne kunagi selle kohta, maksa sildi eest kasutades seda prepaid ja üle avaliku wifi, saada postikulu see võtta ja pärast seda hästi minna nautima ülejäänud päeva vist

prophet

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
74
Deals
22
On olemas ka koht nimega cryptoPostage.info. Saate osta sildid, kasutades BC või isegi Monero, ilma et peaksite registreeruma või jagama isiklikke andmeid ja saate valida usps või muud teenused, siis lihtsalt visake oma pakett nagu usps kasti. Kui te kasutate avaliku wifi laadida etikett ja siis printida vana kooli printer, mis ei nõua wifi siis saab sisuliselt postitada ja saata pakendi jätmata palju jälgi või ühendus teile üldse, kui seda õigesti teha

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Kas ma võin küsida, miks te ei kasuta USPS-i? Postiteenistusel on raskem teie pakki avada

prophet

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
74
Deals
22
Jah, see on tõsi. Ma kasutan alati usps-i, olenemata makseviisist. Ainus võimalus, kuidas ma laseksin kellelgi kasutada fedexit, on konkreetsete pakettide puhul, kuid seda ainult seetõttu, et mul on keegi, kes töötab fedexis, kes saab vajadusel "protsessi kaasa aidata". Aga jah, usps on alati parim valik peaaegu kõige jaoks.