- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 4
Tere, minu küsimus on seoses MDP2P redutseerimisega MDMA-ks ja P2P-ga metaks NaBH4-ga... selle asemel, et kasutada mantliga reaktorit või jäävanni, et jahutada reaktsiooni alla 20 kraadi NaBH4 lisamise ajal, kas oleks võimalik kasutada kuiva jääd, mis on reaktsiooni sisse langetatud Selleks, et reaktsioonisegu kiiremini jahutada, ja see võiks olla skaleeritav ...
Ilmselt peab reaktsioon olema veevaba, seega ei saa kasutada veejää kuubikuid.
ma ei ole siiski kindel, kas metanoolis lahustuv osa süsihappegaasi võib reageerida, et reaktsiooni ära toppida.
Ma arvan, et süsihappegaas moodustab nõrga happe ja metüülamiin on alus, nii et seal toimuks reaktsioon.. aga kui lisada alles pärast imiini tekkimist, kas see siis toimiks? Kui arvestada, et on olemas kuivained, mida saab lisada, aga kas seal võib toimuda muid kahjulikke reaktsioone? Või on see hea mõte katsetada?
kas keegi keemiateadlik oskab mind selles osas aidata.
aitäh
cmc
Ilmselt peab reaktsioon olema veevaba, seega ei saa kasutada veejää kuubikuid.
ma ei ole siiski kindel, kas metanoolis lahustuv osa süsihappegaasi võib reageerida, et reaktsiooni ära toppida.
Ma arvan, et süsihappegaas moodustab nõrga happe ja metüülamiin on alus, nii et seal toimuks reaktsioon.. aga kui lisada alles pärast imiini tekkimist, kas see siis toimiks? Kui arvestada, et on olemas kuivained, mida saab lisada, aga kas seal võib toimuda muid kahjulikke reaktsioone? Või on see hea mõte katsetada?
kas keegi keemiateadlik oskab mind selles osas aidata.
aitäh
cmc