Question Naatriumnitraadi nitritiks redutseerimise viisid

lavasphalt

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Ma olen hiljuti teinud teatavat teooriat amfetamiini sünteesi võimalikkuse kohta teatud ELi piirkondades, kui maasik, püüdes vältida ebaseaduslikke reagente.
Mis antud juhul oleks väävelhape, mida saab osta madalama protsendiga, kuid saada kontsentreeritud,
elavhõbe(ii)nitraat, mida saab valmistada eraldi destillatsiooniga, mis sisaldab väävelhapet eelmisest ja elavhõbedat, mida on lihtne hankida.

Nüüd on ainus süüdlane nitroetaan P2NP jaoks, mida see isik võib saada kõik peale naatriumnitriidi.
Vahepeal on nitraat vabalt kättesaadav ja ma olen vaadanud erinevaid viise, kuidas nitritiks redutseerida. Kuid ükski neist ei tundu väga selge või järjepidev ja lõplikud puhtused tunduvad alaväärtuslikud, samuti ei ole ma isegi kindel, kas kõrge puhtus on üldse vajalik.

Mind huvitab, kas kellelgi on kogemusi konkreetselt selles osas? Tahan veelkord mainida, et see kõik on minu jaoks veel teooria ja mitte mingil moel lähedane mis tahes preparaadile, väga tõenäoliselt võib minu arusaamades olla veel muid vigu, ma arvan, et ma tahaksin kõike seadusliku kättesaadavuse ja menetluse mõttes mõtestada. Siiani sain siit kõige rohkem infot, nii et olen juba tänulik, kuigi olen siin natuke ummikusse jooksnud.

Jack

Don't buy from me
Resident
Reaction score
19
See on lapsik, aeg on kõige väärtuslikum, tuleb alustada võimalikult lähedal valmistoodangule või toota midagi kemikaalidega, mida on lihtsam saada, nitraadi vähendamine on aja raiskamine.

Fenster

Don't buy from me
New Member
Reaction score
32
Kas nitriit on saadaval väikestes kontsentratsioonides kõvastumissooladest?

Fenster

Don't buy from me
New Member
Reaction score
32
1%, mis on karm!

Seal on mõned reaktsioonid, soojus ja plii (juk).

Olen ka kuulnud, et soojus ja väävel toimivad. Mõlemal juhul on need räpased reaktsioonid.

On veel üks OTC tee amfetamiinile, mis ei lähe läbi p2NP. Kas te olete vaadanud marsruute p2p kaudu?

lavasphalt

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Kumbki ei ole kahjuks võimalik. Mis puutub P2P-sse, siis oma väikeste uuringute põhjal olen aru saanud, et see on palju rohkem reguleeritud kui P2NP tegelikult on, nii et kuigi tehniliselt võiksite P2NP-d Poolast importida, ei ole mingeid garantiisid, et te ei saa visiiti.

Alates eilsest olen tegelikult leidnud ühe müüja, kes ikkagi müüb nitroetaani riigi sees ja ta ei näi küsivat EUSi täitmist, mis on natuke imelik. Kuna ta küsib seda ka nende pakutava atsetooni kohta. Paneb mõtlema, kas see on tõesti nitrometaan tegelikult, kuid see on ebatõenäoline, kuna hind on niigi piisavalt kopsakas, umbes 65E 100ml eest.

Seda öeldes, peale nitroetaani teisest poest, on teised reaktiivid tegelikult irooniliselt Amazonis avalikult saadaval. Mõne puhul on vaja vaid kontsentreerimist ja 2 suhteliselt lihtsat eraldi reaktsiooni elavhõbedasoolade jaoks. Aga kui tark oleks seda kõike Amazonist tellida ja kas väheste asjade eraldi tellimine üldse aitaks?

Last edited:

Fenster

Don't buy from me
New Member
Reaction score
32
Minu arvates ei ole see hea tava. Palju parem on erinevad platvormid ja kohad reaktiivide hankimiseks. See tähendab, et väikesed isiklikud kogused on üldiselt okei.

yin-yang

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
30
noh, kui te tunnete, et teete palju tööd, siis lubage mul rääkida, mida ma läbisin...

Alustasin ammoniaaginitraadiga. Parim viis nitraadi redutseerimiseks on segada 3:2 mooli NaNO3 ja NaOH, vastavalt. Kuumuta segu, kuni see sulab (alumiiniumpann töötab suurepäraselt). Valmistage 1 mol elementaarset väävlit ja lisage potis aeg-ajalt segades, olge ettevaatlik, et tulekahju hakkab peale lisamist. Kui kogu väävel on lisatud, oodake, kuni see jahtub. Lisage vesi ja lahustage kõik ja aurustage. Na2SO4 osaleb esimesena välja. Filtreerige, kristalliseerige ümber ja te saate puhta NaNO2.

Fenster

Don't buy from me
New Member
Reaction score
32
See on hirmuäratav protsess, kuid YouTube'ist leiab paar videot selle protsessi kohta. Soovitan neid vaadata, et te teaksite, mida oodata.

yin-yang

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
30
Enamik def. Oma esimese süntesaatori jaoks tegin kõik otc. Sealhulgas bensaldüüde. See võttis mul kuid. Parim viis on osta valmis keemiaid. Loomulikult peaksite olema ettevaatlik, kuid õige opseciga saate kõike "ohutult" ja isegi säästa raha.

Jack

Don't buy from me
Resident
Reaction score
19
Ma ei teeks midagi, mida ma ei suudaks skaleerida, in for a penny in for a pound.