Jah ei, ma saan sellest aru. Et ma võiksin kergesti arvutada, kuid ma kuidagi unustasin, kuidas arvutada stöhhiomeetriat, sest, see on nagu keskkoolis ja see on rohkem õppida hobi pärast keskkooli ja ei taha midagi ebaseaduslikku teha, kuid ma tean, kuidas leida eksootilist paska nagu safrooli või nitroetaani, mis on NMR testitud, see on umbes ja iga küsitavale, ei . Ma olen kindel, et kui ma võtaks natuke ma võiksin seda uuesti õppida, kuid ma mäletan, et sa pead saama mol kaal osaline aine, kui ma mäletan õigesti? Aga jah ma arvan, et sul on õigus sel juhul ei ole tõesti oluline.
Kuid ma tõesti pidin ütlema, et inimesed peavad unustama õppimise, kuidas see on "retseptid" ja kuidas see kõik seostub. Ma tahan öelda PROPSi talle, et ta küsib, kas on vaja suurendada mõne teise reaktiivi kogust või lisada uusi? Aga ta unustas küsida, kas aeg mõjutab, temp, segamiskiirus jne. Loomulikult on see viimane natuke talle parem prase küsimus järgmine kord.
Siiski on mõned haritud inimesed siin sa ja mina kaasa arvatud( Kuid ma ei tea jama, ma olen tunnistatud kõik iseõppinud läbi kogusünteesi 2 ja taru ja ma olen rääkinud inimestega, kellel on magistrikraad, kes õpetavad kolledži, kes lähevad sa tead paremini siis 3/4 klassi ma õpetan ja ma ei tea jama nii et ärge tunne end halvasti . Ma ei tahtnud ka seda välja anda, sest nad peavad tõesti "õppima põhitõdesid", sest retsept, mida nad järgivad, võib olla vale ja nad peaksid iseseisvalt kontrollima, et stöhhiomeetria on õige.
Muidu minu teine kasutajanimi on REAL ABE LINCOLN on wetdreams, olin endine USA president enne kui mind tulistati. Minu koomas vahetult enne minu surma andis Hitler selle metamfetamiiniretsepti tulevikust edasi. 1 gallon P2P lisati 1 gallonile metüülamiinile XD