Me kõik sooviksime, et see oleks tõsi, kuid ega see nii ei ole. 2-pea, tuntud ka kui b-fenüületüülamiin, on looduslikult esinev katakoolamiini neurotransmitter, mida leidub teie ajus. See on võimas ravim, kuid see säilib ainult umbes 30 sekundit, enne kui MAO-B seda lagundab. Kui te seda sisse võtate, ei jõua see isegi teie ajju, sest teie soolestikus on palju monoamiinioksüdaasi. Inimesed on proovinud võtta nii palju, et nad ammendavad mao, ja seda saab teha mitme grammi b-hernega.
See on telling, millest nii paljud ravimid on tehtud, fenool süsinikuahelaga... met, amfetamiin, kõik hallutsinageenid PhIKaL ( mis on akronüüm fenüületüülamiinidest, mida ma olen tundnud ja armastanud), kationoonid, antidepressandid. Mägedes narkootikumid on asendatud fenüületüülamiinid. Struktuuriliselt ON see vaid paari molekuli võrra erinev amfetamiinist . Molekulid on kõvad, millega on raske midagi teha. Seal on midagi fenüülrõngas, hüdroksü? Mida ma ei ole veel näinud eemaldatud molekuli hävitamisega. Seal on fentanüüli analoog, mida saab sellest teha. Ma ei ole midagi muud leidnud, aga see on amatöörkeemikute püha graal ja sellele on viidatud mitmetes töödes umbes 1915-1920, aga mina ei suutnud seda leida ja sajad enne mind samuti mitte.
Alfa-fenüületüülamiin, nüüd saab sellega midagi teha