Millist sünteesimeetodit (met) soovitaksite algajale

Microogata

Don't buy from me
Resident
Reaction score
6
Tere. Soovin sünteesida metamfetamiini ja müüa seda. Ma olen täiesti algaja ja ausalt öeldes tean keemiast vaevalt midagi (tean ainult väga põhilisi asju). Ma tahaksin toota piisavalt palju, lähtudes summast, mida ma tahan teenida (nii, ma ütleksin, et 8-10 kg). Eeldan, et pean alustama väikeste annuste valmistamisega (et ennast harjutada)... Millist metamfetamiini sünteesi meetodit soovitate ? Teades, et ma tahaksin lõpuks toota 8-10kg (ideaalis nädalas) ja et ma olen täiesti algaja. Ma arvan, et kui ma tahan seda lõpuks müüa, peab see olema vähemalt korralikult puhas ja hea kvaliteediga, nii et see on midagi, mida arvestada.
Tahaksin lisada, et ma eelistaksin osta oma kemikaale, mis põhinevad sünteesil, mida ma olen õppinud. Tänan teid.

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,751
Deals
666
Alustuseks peaksite uurima kõiki siin avaldatud tehnikaid. Uurige kasutatavaid reaktiive. Saage aru, milliseid reagente saate ise osta. Kõik meetodid ei ole väga keerulised, kõik sõltub oskustest.

MadHatter

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
426
Keemilise reaktsiooni läbiviimiseks mitmes etapis on vaja õppida keemiat. See on nagu ütlemine: "Ma tahan kirjutada romaani, aga ma ei oska kirjutada. Kuidas ma seda teen?". Noh, õppige kurat küll kirjutama!
Kui õpid reaktsioone ainult nii, nagu õpiksid retsepti, on sul väga suur oht ebaõnnestuda, täpselt nagu siis, kui õpid suppi küpsetama ainult retsepti järgi. 7-8 korda 10-st ei tõuse su suflee ja sa lõpetad deflateeritud ja hävitatud pearooga. Samas kui oskuslik kokk suudab selle kohe esimesel katsel korda teha.
Nii et kui te ei harida ennast keemia osas ja ei harjutata end väikeste partiidega, et näha, mis töötab ja mis mitte, siis tõenäoliselt hävitate väärtuslikke eellasteid.
Tegelikult peate mõistma natuke hapete ja aluste teooriat, destilleerimist, eraldamise ja kuivatamise tehnikaid, lahustuvusi, oma toote puhastamist ja lõpptoote puhtuse ja kehtivuse kontrollimist. Minge ennast harima või leidke oma Walter White, kes teid õpetab.

Microogata

Don't buy from me
Resident
Reaction score
6
Ok, noh, ma olen valmis õppima. Milline keemia tase on selleks vajalik ? Ma tean happedest ja alustest, põhilised keskkooli asjad, mida te teate, ainult mitte ülikooli kraami.

MadHatter

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
426
Nii et alustage lihtsast asjast, nagu näiteks tegelikult lugege sellel saidil olevaid teemasid metamfetamiini valmistamise kohta. Seejärel googeldage kõike, mis teile ebaselge on. Vaadake youtube'i videoid keemiliste protseduuride kohta (ei, te ei leia youtube'i videoid, kus nad toodavad metamfetamiini, kuid te leiate palju, kus nad teevad happe-baasi ekstraktsiooni, eraldamisi, fraktsionaalseid destillatsioone jne jne), mida on postitustes mainitud, ja googeldage kõike kõigi vajalike reagentide kohta, sealhulgas seda, kust neid osta.
Ja kui sa ei suuda niimoodi infot otsida, siis ei ole see sinu jaoks.

Microogata

Don't buy from me
Resident
Reaction score
6
Olen viimased päevad kõvasti õppinud, kasutan seda raamatut "Keemia - keskne teadus" ja teen tonnide kaupa uurimistööd. Ma annan endale paar kuud aega

MadHatter

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
426
See ongi vaim! Olenemata sellest, kas te lõpuks valmistate ravimeid või mitte, olete nüüd omandanud teadmisi kogu ülejäänud eluks. Väärtust, mida keegi ei saa sinult ära võtta.

hirozaru

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
Minu puhul, olenemata sellest, kas ma lõpuks hakkan ravimeid valmistama või mitte, saan teadmisi kogu ülejäänud eluks; ja ka hulganisti varustust, mida ma võib-olla kunagi ei vaja või millest ma ei saa kunagi lahti.