- Reaction score
- 2
Tere. Ma tutvustan ennast, öeldes, et ma jäin modafiniili sõltuvusse, sest pärast umbes ühe aasta pidevat kasutamist (200mg / päevas) lakkas see kuidagi töötamast. Nii et ma suurendasin neid, pool aastat möödus ja nüüd võtan mitu tabletti päevas. Olen leidnud, et suuremates annustes hakkavad selle mõjud muutuma sarnaseks amfetamiinide omadega. Kuid mitmel põhjusel ei saa ma modafiniili nii jätkata. Algselt määras mu eriarst seda mulle stressist põhjustatud üldise väsimuse vastu, kuid nüüd ei taha ta, et ma seda enam võtaksin, sest ta kardab südame- või ajukahjustusi.
Nii et ma püüan ise amfetamiini või amfetamiini toota. Mul on seda vaja, et asjadega hakkama saada.
Mul on null laboratooriumi varustust, kuid ma võin hankida kõik, mis on vajalik. Minu keemiateadmised on vähe, kuid ma loen raamatuid ja kogu siin esitatud teavet. Mul on laboratooriumi loomiseks vajalik ruum. Ma keeldun ostmast jama tänavalt.
Kust ma peaksin alustama?
Nii et ma püüan ise amfetamiini või amfetamiini toota. Mul on seda vaja, et asjadega hakkama saada.
Mul on null laboratooriumi varustust, kuid ma võin hankida kõik, mis on vajalik. Minu keemiateadmised on vähe, kuid ma loen raamatuid ja kogu siin esitatud teavet. Mul on laboratooriumi loomiseks vajalik ruum. Ma keeldun ostmast jama tänavalt.
Kust ma peaksin alustama?