Millist maski ma peaksin kasutama?

Felix34-73

Don't buy from me
New Member
Reaction score
14
1) Dräger Drager Xplore 3300 poolnäomask + A1b1e1
Kp28Xg1iq9

-------------------------------------------------
2) Drager X-plore 3300/m pool näogaasimask + 6738816 A1b1e1k1 Filter 3300/M+6738816
2Qt4IGmLyi

--------------------------------------------------
3)3M 4251 orgaanilise gaasi/auru mask 3M 4251M
RaOLetXnVT

----------------------------------------------------
4)Starline V-800 poolnäomask+V7800A1P2R filter
NPIbvEg6iZ

Loki12

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
26
Ma kujutan ette, et see sõltub teie seadistusest ja sellest, milliste kemikaalidega te töötate. Kui teil on olemas suitsutuskapuut, mis suudab kõik üles imeda, ja te töötate ainult selle all, peaks tavaline mask koos osakeste filtritega ja mõned kaitseprillid/laboriprillid piisama. Kui te töötate suletud ruumis (mida te ei peaks tegema, kuid te teate, et seal on alati mõned inimesed), siis on teil tõenäoliselt vaja täisnäomaski koos filtritega ja kanistrit + täielikku kaitseriietust. Filtrid ja kanistrid sõltuvad sellest, millise kemikaaliga te töötate.

StarWars

Don't buy from me
New Member
Reaction score
71
Drager 5500 või 6300

Loki12

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
26
Ausalt öeldes, kui te kavatsete ennast kemikaalidega näkku pritsida, ei ole oluline, kas see on 50 dollari suurune tervemask Hiinast või 500 dollari suurune tervemask Ameerikast või Euroopast.

Mina ostaksin sellise, mille külgfiltreid saab kasutada, aga ka siis, kui vaja, saab vooliku ühendada ja kanistri selga/vööle riputada... see jama on raske mu mees, eriti kui sa hakkad seda tundide kaupa hingama, sa arvad, et üks väike kestab kaua? Sa peaksid kandma kanistrit ainult siis, kui sa oled ümbritsetud aurudest või töötad millegagi nagu bromi või elavhõbedaga ja see on sinu esimene kord... käed värisevad... moms spagetid...

Kui sa oled üliohutu, siis peaksid sa kandma alati täisnäomaski, aga külgfiltrid toimivad ju täiesti hästi, sest sa töötad ju suitsu all, eks? Sa ei ole ju idioot, et üritad end korterisse lukustada ja alustada 30L reaktsiooni siis destilleerimist, eks? Uskuge mind, on vähem tööd kena filtreeritud suitsukapuute püsti panemisega, kui nende maskide, kanistrite, kaitseriietuse ja Walter White'ile sarnase riietuse õppimisega...
On olemas sellised, mis filtreerivad ammoniaagi välja, sõltub sellest, millega sa töötad, nagu keegi sulle juba ütles... Tavalised kaitsevad ainult tolmuosakeste eest.

KlintoL

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
Kas te soovitaksite lihtsalt osta fumehood? Ma arvan, et ühe ehitamine, ei oleks raske. Aga ehitada see nii, et theres ei ole võimalust, et elektrilised sädemed suitsu tekitavad ? Kuidas ma seda teeksin, kui ma saan seda teha

purple_rain

Don't buy from me
Resident
Reaction score
2
Sõltub sellest, mida te üritate sünteesida ja milliseid kemikaale te kasutate. Tavaliselt on toote kirjelduses mainitud, mille eest see kaitseb, näiteks orgaanilised/orgaanilised aurud, tolmuosakesed jne.

Never to sleep

Don't buy from me
Resident
Reaction score
160
See sõltub sellest, milliste reaktiividega te töötate. Erinevate reaktiivide puhul on kohaldatavad erinevad filtrid. Näiteks on olemas mõned üldised filtrid, mida saate kasutada hapete puhul. Need aga ei filtreeri näiteks elavhõbedaauru üldse. Väga spetsiifiliste ühendite jaoks peate ostma selleks ettenähtud filtrid. Maskide 1 ja 2 puhul näete, et filtrid on kergesti vahetatavad, seega soovitaksin neid. Kindlasti vahetage filtrid üle aegade välja, need ei kesta kahjuks igavesti.

StarWars

Don't buy from me
New Member
Reaction score
71
Flters A2B2EK2