- Reaction score
- 1
Vastavalt pealkirjale: Püüdsin välja mõelda stereoselektiivset sünteesi, kuid olen kinni ühes punktis, kus pean eemaldama karbonüüli. Selle muutmine alkoholiks kaotaks selektiivsuse eesmärgi. Nüüd, kus iganes ma otsin teavet, on see ainult inimesed hoiatavad, et eelistavad mingit muud viisi on rakendatav ja hoiatavad hüdrasiini kantserogeensete omaduste eest (+ hoidmine 200 + ° C juures, samas kui see on piisavalt lenduv isegi toatemperatuuril + keevas KOH-lahuses). Selle ülesskaleerimine 100+g skaalal tundub olevat midagi, mida väga vähesed inimesed teevad: kas on võimalus mitte surra? Mul ei ole ka laborit, nii et ma ei saa seda isegi kapuutsi all teha (noh, see tuleb ikkagi ehitada, aga eelarvega seotud põhjustel lisandub kapuuts tavaliselt alles siis, kui seda vaja on)
Alternatiiviks oleks Clemmensen, aga selleks on vaja elavhõbedat. Tõesti, kuidas ma saaksin selle kuradi hapniku eemaldada, ilma et ma peaksin igaks juhuks testamenti kirjutama?
Alternatiiviks oleks Clemmensen, aga selleks on vaja elavhõbedat. Tõesti, kuidas ma saaksin selle kuradi hapniku eemaldada, ilma et ma peaksin igaks juhuks testamenti kirjutama?