Ya Ba pills

tankikan

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
18
Igasugune teave selle sünteesi kohta oleks suurepärane. See on vist sarnane amfetamiiniga. See on kindlasti stimuleeriv ravim. Keegi?

craris100

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
36
Yaba yaba on Meth Pills in Tailand, kui ma olin seal mitu aastat tagasi.

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
385
psychonautwiki andmetel on yaba teine nimetus metamfetamiinile ^^;

aga wikipedia ütleb, et see on met ja kofeiini segu, lisaks on see pilleri kujul. nii või teisiti ei ole see uus narkootikum ^_^.

tankikan

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
18
Ma tegelikult ootan põnevusega selle sünteesiprotsessi. Ma ise olin kogenud selle tableti kasutamist enne pikka aega tagasi. Nii et ma ei oodanud, et keegi eeldab seda uue ravimina

View previous replies…

tankikan

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
18
Lol. Kas teil on mingeid kogemusi sünteesi koostamisel? Palun postitage kogu protsess üksikasjalikult. Oleksin selle eest väga tänulik. Ja FYI, pillid on palju odavam kui meta hind siin. Maitse on väga erinev ja kvaliteet on rohkem 2 või 3 korda võimsam kui meth minu enda kogemusest. Tavaliselt nad segatakse metaga nagu viimati, mida ma ka tegin. Nii et ma loodan, et te võite midagi mõelda selle kohta.

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
385
mul ei ole isiklikku kogemust, kuid ive teinud mõned uuringud. on erinevaid võimalusi sünteesida, theres rohkem kui üks viis nahk kass ^^;

andke mulle teada, millist u soovite teha ja ma võin proovida aidata teid (sünteesi võrdlused)

tankikan

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
18
Selle ok. Ma arvan, et selle kohta on parem, kui keegi keemia taustaga inimene annab nõu, kui teil ei ole sellega seoses mingeid kogemusi. Ma usun, et see ei ole väga sarnane kui sünteesida met või amp, kuna yaba pillide ja met / amp vahel on väga suur hinnavahe. Ja see kajastaks kasutatavast esemest/reaktiivist. Ärge saage ennast valesti. Aga tänud.

• Like
Reactions: vis

tankikan

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
18
.

Last edited:
  • Like