Question 2c-x származékok 2,5-dimetoxi-benzaldehidből

s3v3n

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
11
Használhatom-e a pihkalban leírt reakciót a 2cb szintézisére Más származékok, mint a 2c-d, és csak a 2,5-dimetoxi-4-metilbenzaldehid helyett 2,5-dimetoxibenzaldehiddel kezdem, és elhagyom a halogénezést a végén (kiigazított mennyiségű c-vel), vagy más módon kell használnom, és mi történne, ha még mindig a reakciót woth 4-metil-dmba-val csinálnám? Köszönöm szépen

s3v3n

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
11
Im nagyon sajnálom, hogy hülye kérdés, ofc meg tudod csinálni, hogy, hogy még le van írva a phikal, én csak nem volt ideje, hogy olvassa el az egész szakasz abt 2cd és csak láttam, hogy a szintézis kezdődött valami más, mint 4-methyl-dmba és én nem akartam befektetni sok pénzt sth, hogy én nem tudom még később használni

MadHatter

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
424
Bárcsak lenne egy olyan szabály, hogy ha úgy teszel fel egy kérdést, hogy még csak nem is vesződsz a fórumban való kereséssel, akkor az törlődik.
http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhni37ybtt7mkbjyxn2pgllzxf2qgyd.onion/threads/syntheses-of-2c-phenylethylamines.1431/

s3v3n

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
11
Ember, mint mondtam im nagyon sajnálom, hogy a kérdés, de ive nagyon hangsúlyozta az elmúlt napokban, és nem volt sok ideje, hogy seqrch keresztül a fórum , egy funkció, amely megmutatja, hogy hasonló kérdéseket, mint a stackoverflow például, lenne rallye hasznos, de nem tudom, milyen nehéz megvalósítani egy ilyen funkciót. Remélem, hogy van egy szép nap, bocsánat fot zavaró Önt