Question 55 gallonos hordó írása?

CryoThio

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
69
Tehát tudom, hogy ez a hely a vegyi anyagok és berendezések értékesítésére irányul, de úgy gondolom, hogy nagyon produktív lenne, ha néhány tag itt, akinek skálán tapasztalata van, adna nekünk néhány írást arról, hogyan lehet bizonyos reakciókat skálán 55 gallon dobokban elvégezni.

Tudom, hogy a nagyméretű laboratóriumok olyan dolgokat használnak, mint az 55 gallonos hordók, az említett hordók fűtőköpenyei, a hordók keverőberendezései, és őszintén szólva ez elég gyakori, különösen a nagy gyártóknál, akik egész nap targoncákat használnak a vegyi anyagok hordóinak szállítására.

Én csak azt mondom, hogy ha az embereknek olcsóbb, diszkrétebb módot adunk a dolgok szintézisére, az azt jelenti, hogy többet tudnak termelni, és tovább maradnak az üzletben, ami több pénzt jelent a vegyi anyagok és berendezések eladóinak.

jessejames122669

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Solutions
1
Reaction score
43
Deals
3
Ezt én is támogatom.
a nagyüzemi termelésre való felkészülés költséges, és az esély, hogy valakinek van pénze egy 50 vagy 100 literes reakcióedényre, nem reális . először nem. Látom az értéküket, és teljes szívemből helyeslem, hogy szerezzünk egyet vagy akár egyet 100l-ben és egyet 5l-ben.

Tovenaar

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
50
Attól függ, hogy mit szeretne készíteni. Az amfetamin 1000-2500 literes rozsdamentes acéltartályokban készíthető. A semmiből készült, vagy régi gyártási tartályok, tejtartályok stb...

200L dobok vagy 1000L ibc tartályok a nabh4 reakcióhoz mdma előállításához.

200L dobok 10L metil-olaj előállításához 30 perc alatt al/hg-vel

és folytathatom...

Azért nem írnak róla itt az emberek, mert ez próba és tévedés. A tesztelés során rengeteg "tanulópénzt" fizetsz a kudarcokra. Miért adnád ingyen az embereknek a trükkjeidet, ha 100k értékű terméket basztál el, hogy kitalálj egy jó receptet.

Pl. 4mmc, 1kg-os skála könnyű, 50kg-os skála a pokol.

jessejames122669

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Solutions
1
Reaction score
43
Deals
3
Igen, érthető. Ez elég intenzív 30 perc lenne. Nem okoz gondot, hogy a hő tönkreteszi az amint? 100 grammos tételeknél elég forró volt.

Tovenaar

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
50
Igen, a hő nagy probléma

Solution