5cladba kit , súgó info

sirmtr

Don't buy from me
Resident
Reaction score
10
SECATNo83u

Tudja valaki, hogy milyen anyag jön ki a fenti receptből és azok szintéziséből? laboratóriumban elemzett?

Tudja valaki a végtermék kémiai képletét vagy nevét?

bmkadbbsupplier

Don't buy from me
Resident
Reaction score
20
Deals
1
Tudom, hogy ez 5cladba, meg tudja osztani a szintetikus útvonal videót vagy tapasztalatot a fórumban?thx

Wrinkler

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
10
Egyszer próbálkoztam ezzel, és nem volt sok szerencsém, de ezt adta nekem egy beszállító! ISMÉT VALAHOGY NEM SIKERÜLT, ÉS FOGALMAM SINCS, MIÉRT.

!!!!NE VEGYE EZT BIZTOS TANÁCSNAK. EGYSZERŰEN CSAK MEGOSZTOM, AMIT EGY BESZÁLLÍTÓ ADOTT NEKEM, ÉS ELSŐRE NEM SIKERÜLT JÓL!!!!!.

A főanyag 1kg Nem vagyok benne biztos, hogy ez micsoda.
DMF CAS 68-12-2 3L
850g kálium-karbonát CAS 584-08-7
5bromo-1pentén 500g
1. lépés
Tegye a DMF-et a gépbe és kezdje el keverni, majd tegye az összes fő anyagot in.Waiting körülbelül 10
percig, tegye bele a 850g kálium-karbonátot, és kapcsolja be a fűtést, tartsa fenn a fűtési sebességet.
300-380.Kapcsolja ki a fűtést, amikor eléri az 55 fokot.
PS: A kálium-karbonát nem süllyed az aljára, ha kellőképpen reagál.
2. lépés
Keverjük egy percig, és cseppenként lassan juttassuk bele a bróm-pentént.Ekkor
a hőmérséklet lassan emelkedni fog.
3. lépés
Amikor a bromopentén teljesen hozzáadjuk. Figyelje a gép hőmérsékletét, és kapcsolja be
tartsa a hőmérsékletet 85-90 fokon 3-4 órán keresztül.
4. lépés
Kapcsolja ki a fűtést 3-4 óra elteltével, és várja meg, hogy lehűljön szobahőmérsékletre.Ha
gyorsan szeretné lehűteni, töltse meg jégkockákkal.
5. lépés
A kálium-karbonátot teljesen le kell mosni.Ellenkező esetben a kész kálium-karbonát tisztasága
A kálium-karbonát vízben oldódik.Semleges, ami azt jelzi, hogy az összes
a kálium-karbonátot már lemosta a víz.
Készítsünk jégvizet (4-5-szörös DMF) egy tartályban, a jégvíz zúzott jeget jelent a
alacsony hőmérsékletű, 20 fok alatti vizet.Tegye a lehűtött reakciófolyadékot a jeges vízbe.
lassan.Ott lesz fehér vagy kis sárga színt kezdik elválasztani.
30 perccel azután, hogy az összes lehűtött reakciófolyadékot jeges vízbe helyeztük, lassan keverjük meg a sebességgel.
100 tekercset 2 percenként.Ismételje meg ezt a folyamatot háromszor, amíg a mosóvíz PH értéke 7 vagy
7 alatt van, majd szűrje le a szilárd anyagot.A fehér por szűrőpogácsa a késztermék.
6. lépés
Szárítsa meg a szilárd anyagot, természetes hőmérsékleten levegőn szárítható.

Mr.Ben

Don't buy from me
Resident
Reaction score
11
Deals
2
Először is, az anyaghányad rossz. Az első lépés az anyagok rendbe tétele.
Másodszor, a gép sebességének és hőmérsékletének meg kell egyeznie. Mekkora a keverője fordulatszáma? A hőmérsékletszabályozás változó folyamatot foglal magában.
A termékek szárításakor a termék olvadáspontja 45 fok, és nem lehet felmelegíteni és szárítani.

flyrc

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
113
Deals
32

Mr.Ben

Don't buy from me
Resident
Reaction score
11
Deals
2
A beszállítója nem a megfelelő receptet adja át Önnek.
És nem tudja végigkísérni Önt a teljes gyártási folyamaton?

Wrinkler

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
10
A TGRC-től vásároltam őket. Most már új módszerem van. Ki árul készleteket? Im mindig le több.

Wrinkler

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
10
William segít befejezni ezt a készletet. Megkaptam az összes utasítását és egy friss készletet, amivel elkezdhetem. Szeretem ezt a fórumot, mert mindenki annyira támogató. Köszönöm szépen srácok. Remélhetőleg hamarosan tudok adományozni $100 usd-ot.

johnnyppp

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
3
Meg tudja osztani új módszerét? Volt 2 elrontott olajkészletem😭😭

Redroom

Buying through escrow
New seller
Language
🇺🇸
Reaction score
2
We not only provide customers with precursor materials, but if the customer does not know how to cook, we provide detailed cooking techniques and follow-up guidance throughout the process.

William D.

Expert
Reaction score
1,232
Offer other methods without heating. I think you know these methods, and this is needed for some buyers. If you do not know, then write to me. This will add part of the sales and production of an additional quantities of products.

rchub

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
1
One of the most used precursor is MDMB-INACA, cas NO: 2709672-58-0. Detailed and proffesional chemical reaction instrucation can be found in this forum. This is a forum with serious chemical knowledge.