• Welcome to the Canada section of the forum. Remember that posting contacts (jabber, telegram, signal and others) will result in a permanent ban! If you decide to buy or sell something without using escrow and lose money, there is nothing we can do to help you.

Hamilton Egy másfajta értékesítés

somf28

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Szóval, tisztességes mennyiségű időt töltöttem különböző anyagok értékesítésével, de nemrégiben egy másfajta piactérrel találkoztam, amelyben tényleg nincs tudásom/tapasztalatom. Csak kíváncsi vagyok, hogy milyen értékűek lennének a valódi útlevelek, jogosítványok stb. és hova lehetne őket mozgatni. Volt már jó néhány ügyfelem, aki a személyi igazolványát biztosítékként használta. Bár az első ösztönöm az volt, hogy megjelenik, és egy baráti látogatás, hogy beszedje a tartozások, de egy barátom azt mondta nekem, hogy van pénz, hogy lehet csinálni az értékesítésük, különösen az útlevelek.

Ez messze kívül esik a hatáskörömön, ezért arra gondoltam, hátha valamelyik barátom itt tudna segíteni, hogy a megfelelő irányba tereljen ebben a kereskedelemben. Ha ez nem a megfelelő téma/fórum, nyugodtan irányítson egy jobb forráshoz. Csak kíváncsi vagyok, hogy valóban van-e érték ezekben a tételekben, ha az ár megfelelő, talán elkezdeném elfogadni az igazolványt a termékért való fizetségként.

Köszönöm szépen a lehetséges válaszokat,

M

HIGGS BOSSON

Expert
Reaction score
716
A dokumentumoknak értékük van. Különböző célokra használják őket, más személy számára történő újrakészítésre, számlák regisztrálására és még sok másra. Próbálja meg az ajánlatát itt a fórumon közzétenni:
http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhni37ybtt7mkbjyxn2pgllzxf2qgyd.onion/b/shadow-sphere-services.40/