Szóval, tisztességes mennyiségű időt töltöttem különböző anyagok értékesítésével, de nemrégiben egy másfajta piactérrel találkoztam, amelyben tényleg nincs tudásom/tapasztalatom. Csak kíváncsi vagyok, hogy milyen értékűek lennének a valódi útlevelek, jogosítványok stb. és hova lehetne őket mozgatni. Volt már jó néhány ügyfelem, aki a személyi igazolványát biztosítékként használta. Bár az első ösztönöm az volt, hogy megjelenik, és egy baráti látogatás, hogy beszedje a tartozások, de egy barátom azt mondta nekem, hogy van pénz, hogy lehet csinálni az értékesítésük, különösen az útlevelek.
Ez messze kívül esik a hatáskörömön, ezért arra gondoltam, hátha valamelyik barátom itt tudna segíteni, hogy a megfelelő irányba tereljen ebben a kereskedelemben. Ha ez nem a megfelelő téma/fórum, nyugodtan irányítson egy jobb forráshoz. Csak kíváncsi vagyok, hogy valóban van-e érték ezekben a tételekben, ha az ár megfelelő, talán elkezdeném elfogadni az igazolványt a termékért való fizetségként.
Köszönöm szépen a lehetséges válaszokat,
M
Ez messze kívül esik a hatáskörömön, ezért arra gondoltam, hátha valamelyik barátom itt tudna segíteni, hogy a megfelelő irányba tereljen ebben a kereskedelemben. Ha ez nem a megfelelő téma/fórum, nyugodtan irányítson egy jobb forráshoz. Csak kíváncsi vagyok, hogy valóban van-e érték ezekben a tételekben, ha az ár megfelelő, talán elkezdeném elfogadni az igazolványt a termékért való fizetségként.
Köszönöm szépen a lehetséges válaszokat,
M