Bechamp csökkentés Bármilyen tapasztalat?!

Jesse_Pinkman_

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
74
Ezt a megjegyzést egy szintézisről szóló videó alatt találtam (Al/Hg2)

"Ha nem akar mérgező higany-sókkal dolgozni, akkor kétlépéses szintézissel mehet:
A P2NP vagy a cink GAA-ban történő Fe + HCl redukciója, majd gőzdel történő desztilláció a P2P előállításához.
lépés: reduktív amminálás 20%-os ammóniában oldott NiCl2-vel és cinkpor adagonkénti hozzáadása.
Ez egy egyszerű, környezetbarátabb és kevésbé mérgező szintézis."

De fogalmam sincs, hogy melyik anyagból mennyit kell felhasználni például 250g p2np-hez.
És ötletek, gondolatok vagy tapasztalatok?

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
599
Kollégáimmal együtt ma már a NiCL2 amfetaminszintézisben való felhasználásán gondolkodtunk, érdekelne, ha többet hallanék erről a témáról!

Jesse_Pinkman_

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
74
Itt van egy szép összefoglaló szinte mindenféle útvonalról

http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhni37ybtt7mkbjyxn2pgllzxf2qgyd.onion/resources/amphetamine-syntheses-overview-reference-guide-for-professionals-revised-industrial-edition.59/

Last edited by a moderator:

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,748
Deals
666
Javítottam a hozzászólását, kérjük, tanulmányozza a fórumot, ott már minden megtalálható, amire szüksége van, beleértve szinte az összes szükséges könyvtárat.

Jesse_Pinkman_

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
74
Igen, rengeteg jól körülírt információ van, de ehhez több szálon kell tanulmányozni... ez egyfajta összefoglaló, és szerintem néhány ember számára érdekes lehet...