KDR Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Sep 17, 2022 Messages 8 Reaction score 2 Points 3 Oct 5, 2022 #1 Hello! Tiszta benzaldehidet próbálok beszerezni és úgy hallottam, hogy sztirolból is lehet szintetizálni. Ez egy hatékony módszer?
Hello! Tiszta benzaldehidet próbálok beszerezni és úgy hallottam, hogy sztirolból is lehet szintetizálni. Ez egy hatékony módszer?
Y yin-yang Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined May 18, 2022 Messages 58 Reaction score 30 Points 18 06 Oct #2 Hmm nem igazán. Jobb, ha a benzil-alkoholt oxidáljuk. Upvote 0 Downvote
KDR Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Sep 17, 2022 Messages 8 Reaction score 2 Points 3 06 Oct #3 Köszönjük a tanácsokat! Megpróbálom Upvote 0 Downvote
D DarkAnubis Don't buy from me New Member Joined Sep 25, 2022 Messages 5 Reaction score 1 Points 3 07 Oct #4 Sokféleképpen hidrolízis benzil-klorid volt egy módja fahéjolajjal és nátrium-karbonátot Upvote 0 Downvote
KDR Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Sep 17, 2022 Messages 8 Reaction score 2 Points 3 07 Oct #5 Láttam, hogy az útvonal, de kerestem az árat, és azt hiszem, egy kicsit drága a nagy mennyiségek. Upvote 0 Downvote
D DarkAnubis Don't buy from me New Member Joined Sep 25, 2022 Messages 5 Reaction score 1 Points 3 07 Oct #6 Nem a Nílus piros videó Megpróbálok találni egy linket ez volt egy tudomány hub szál ez használt nyers cinnamadlehyde 300 ml és a hozam benzaldehid volt állítólag 150ml Én nem próbáltam magamnak Upvote 0 Downvote
Nem a Nílus piros videó Megpróbálok találni egy linket ez volt egy tudomány hub szál ez használt nyers cinnamadlehyde 300 ml és a hozam benzaldehid volt állítólag 150ml Én nem próbáltam magamnak