Question Égett mimosa hostilis

Gauss

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Hé, srácok!
Most főztem az első adag dmt-t AB extrakcióban és ahogy az ember szokta, túlméreteztem a vizet, így majdnem 1,5L-t forralok. Ennek során elég sok mimózát égettem meg az oldalán, az aktív leves is kicsit feketének tűnik. Elbasztam egy egész adagot ? Vagy ez csak azt jelenti, hogy nem tudom kivonni a dmt-t a fazékban ragadt mimózából ?

Infó a főzésről:
víz 2L
ecet(9%) 150mL
mimosa hostilis 250g

100g NaOH-t szándékozom használni

Valami baj van a főzésemmel ?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Hmmm 🤔 Nem hiszem, hogy 150ml 9%-os ecet elég savas ahhoz, hogy az extrakció működjön. Van lakmuszpapírja vagy pH-mérője? Ha nincs, akkor hagyd abba. Eléggé biztos vagyok benne, hogy sokkal több savra van szükséged ahhoz, hogy a DMT-t kivonhasd az anyagból. Nátrium-hidroxidod van, miért nem vettél egy hasonlóan erős savat? Én régebben használtam erre muriatikus savat, 28%-os sósavat. Már évek óta, de nem pH 2 a savassága és utána legalább pH 12 a bázikus?

Gauss

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Az én tek A/ B-m azt mondja, hogy pH 4 savasság és 13 bázis.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Igen, úgy néz ki, mintha elrontottad volna a bázis gőzölési hőmérséklete úgy néz ki, hogy körülbelül 150f. A víz 212 fokon forr. A savas só elpárolgási hőmérséklete sokkal magasabb, de nem használtál elég savat ahhoz, hogy létrehozd. Mennyi pénzt pazaroltál el? Hogyhogy nem végeztél 29 percnyi kutatást? Egy kutatási dolgozatot írok arról, hogy az emberek miért dobják ki a pénzüket, készíthetek veled interjút?

Gauss

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Nem adtam hozzá bázist, amíg a levest egy tégelybe nem vittem.

Gauss

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Szintén mire gondoltál ezzel ?

Gauss

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Szia Reméltem, hogy a számításaim helyesek voltak, mivel 9%-os ecetsav egyenlő 1,5 M, így 0.. mivel 2L adna egy hipotetikus pH-t kicsit 3 alatt. Lehet, hogy valamit rosszul csináltam. Is Ive látott embereket használ sokkal kevesebb. Biztos, hogy a dmt elpárolog a vízen keresztül?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
A DMT nem párologna el, nem. Neked 0 micsodád van? Meséljen még erről a 9%-os ecetről, a desztillált ecetet 5%-ra hígítják az élelmiszerboltban. Ahogy minden más ecet is. Az FDA csak 8%-os ecetsavtartalmat engedélyez az ecetben.
A 10%-os ecetsav pH-ja 2,88%, ahol elrontottad a számokat, a 10%-os savas sav 0,1 mol%, nem 1 mol%. A jégecetsav 100%-os sav
150ml 2,88ph +2000ml 7ph=...6,7 pH
A poláros oldószer pH-ja 6,71xx
Ami a pH-t illeti, amit az A/B-ben meg kell határozni, az nn-dmt nagyon elnéző. Más alkaloidoknál 0,5 %-kal alacsonyabb a savas oldalon és magasabb a bázikus oldalon. Nem tudom elképzelni, hogy miért ne lenne lineáris, IE 2 és 12, 3 és 11, 4 és 10. Semlegesítő ekvivalensek.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Ne hagyja, hogy megakadályozzam a folytatásban. A fakéreg messze a legdrágább dolog. Szerezzen igazi savat. De azok a 0,88$-os lakmuszpapírok és folytasd a DMT egy kemény molekula. Egyenesen rá lehet tenni egy lángot, és érintetlenül elpárolog. Sok drog lebomlik, mielőtt elpárologna... anyukádnak valószínűleg van valami lefolyótisztító a mosogató alatt. Az is megteszi. Szerezz egy fej káposztát, hogy teszteld a pH-t. Senki sem állíthat meg téged abban, hogy elhagyd a testedet. 👽👽😉😉

MrSung

Don't buy from me
Resident
Reaction score
18
Láttam más oktatóanyagokat, amelyekben a DMT-t csak bázissal és oldószerrel extrahálják, mint a Naphta, de sav nélkül...?