(Először is, én egy totális noob vagyok. A legnagyobb recept, amit valaha is készítettem, hogy vacsorát készítsek magamnak)
megtalálod, ha rákeresel a "Method for making phenylethylamine compounds EP2540698B1" kifejezésre.
Példa 1 Dextroamfetamin (nem a találmány szerint)
példa 5. Dextroamfetamin-szulfát
mit jelent a "nem a találmány szerint"????
ezt meg lehetett tenni? Próbálta már valaki? Túl egyszerűnek tűnik ahhoz, hogy igaz legyen, nem igaz? Valaki készíthetne egy új receptet, amit a "Noobok" számára magyaráznak el.
Ha jól értem, akkor alapvetően nem lenne szükséged semmilyen túlságosan ritka vagy drága felszerelésre... és minden anyag könnyen beszerezhető.
Ez a recept valami rejtett és a legtöbben nem használják ki? Törölhetem a hozzászólást, ha valakit zavar ^ ^, csak szóljatok
megtalálod, ha rákeresel a "Method for making phenylethylamine compounds EP2540698B1" kifejezésre.
Példa 1 Dextroamfetamin (nem a találmány szerint)
- [0028]
6,00 g (33,9 mmol) (4S,5R)-(-)-4-metil-5-fenil-2-oxazolidinon, 0,34 g 10% palládium-szén (50% víznedves) és 60 ml SDA-3A (95% etanolból és 5% metanolból álló oldószer) keverékét hidrogénnel töltött ballon alatt kevertettük szobahőmérsékleten (kb. 20°C), amíg a HPLC-vel nem mutattunk ki több oxazolidinont, 4 óra hosszat. A reakcióelegyet ezután egy Celite-lapon keresztül szűrtük a katalizátor eltávolítása érdekében. A szabad bázis izolálása céljából a szűrt reakcióelegyet csökkentett nyomáson óvatosan besűrítettük, hogy 4,47 g kristályos félszilárd anyagot hagyjunk, amelyről 1H NMR-vizsgálattal megállapítottuk, hogy 96% dextroamfetamin és 4% etanol keveréke. A desztillátumban némi dextroamfetamin kimutatható volt. A hozam = 94%. 400 MHz 1 H NMR (CDCl3) 7,34-7,20 (m, 5), 3,22-3,17 (m, 1), 2,76-2,72 (d of d, J = 13,2 Hz, J' = 5,4 Hz, 1), 2,57-2,52 (d of d, J = 13,2 Hz, J' = 8,1 Hz, 1), 1,16-1,14 (d, J = 6,3 Hz, 3).
példa 5. Dextroamfetamin-szulfát
- [0032]
Az 1. példa módszerét követtük a katalizátor leszűréséig, mire a szűrlethez cseppenként összesen 7 ml 25% H2SO4 (aq) adtunk 3 perc alatt. Miután 15 percig jég/vízfürdőben hűtöttük, az elegyet leszűrtük, hogy a dextroamfetamin-szulfátot hideg SDA-3A lombik- és tortaöblítéssel összegyűjtsük. Szárítás után összesen 5,79 g dextroamfetamin-szulfátot kaptunk, 93%-os hozammal. Ezt az anyagot HPLC-vel 100%-ban vizsgáltuk.
mit jelent a "nem a találmány szerint"????
ezt meg lehetett tenni? Próbálta már valaki? Túl egyszerűnek tűnik ahhoz, hogy igaz legyen, nem igaz? Valaki készíthetne egy új receptet, amit a "Noobok" számára magyaráznak el.
Ha jól értem, akkor alapvetően nem lenne szükséged semmilyen túlságosan ritka vagy drága felszerelésre... és minden anyag könnyen beszerezhető.
Ez a recept valami rejtett és a legtöbben nem használják ki? Törölhetem a hozzászólást, ha valakit zavar ^ ^, csak szóljatok