- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 1
Szia!
jelenleg azzal küzdök, hogy találjak egy tisztességes forrást. Még azután is, hogy
1.Aceton mosás
2.Ethanol átkristályosítás (én felgyorsítom a szűrést a vákuummal, lehet, hogy ez probléma?)
3.Convert to Base
4. Hexan L-L mosás
5. Ismét HCL-re konvertálás
6. Második etanolos mosás
A végén legalább 4 nagyon különböző kinézetű kristályosodást kapok..... A színtesztek még mindig nem adnak egyértelmű reakciót a sok különböző indegriens jelenléte miatt. Még a vizes mosás sem segít.
Szóval sokat olvastam a témáról, és arra a kérdésre jutottam, hogy mi történne, ha a HCL-t úgy kezelném, mint a leveleket a gyártásban?
Úgy értem
1. Oldjuk fel alkin lélekben, hogy bázist kapjunk.
2. Benzol vagy kerozin hozzáadása
3. eltávolítjuk a vizet, és szulfinsavat + nátrium-karbonátot adunk hozzá.
-> megkapom a pasztát
4. Adjunk hozzá pasztát a kénsavhoz és a vízhez.
5. adjunk hozzá kálium-permanganátot (remélem, hogy a kokainon kívül mindent lebont).
6. Ismét bázissá alakítom ammónia hxdroxid segítségével
->bázis
A bázis hcl-nek tiszta kell lennie.
Ez működne ? Próbálta már valaki ?
jelenleg azzal küzdök, hogy találjak egy tisztességes forrást. Még azután is, hogy
1.Aceton mosás
2.Ethanol átkristályosítás (én felgyorsítom a szűrést a vákuummal, lehet, hogy ez probléma?)
3.Convert to Base
4. Hexan L-L mosás
5. Ismét HCL-re konvertálás
6. Második etanolos mosás
A végén legalább 4 nagyon különböző kinézetű kristályosodást kapok..... A színtesztek még mindig nem adnak egyértelmű reakciót a sok különböző indegriens jelenléte miatt. Még a vizes mosás sem segít.
Szóval sokat olvastam a témáról, és arra a kérdésre jutottam, hogy mi történne, ha a HCL-t úgy kezelném, mint a leveleket a gyártásban?
Úgy értem
1. Oldjuk fel alkin lélekben, hogy bázist kapjunk.
2. Benzol vagy kerozin hozzáadása
3. eltávolítjuk a vizet, és szulfinsavat + nátrium-karbonátot adunk hozzá.
-> megkapom a pasztát
4. Adjunk hozzá pasztát a kénsavhoz és a vízhez.
5. adjunk hozzá kálium-permanganátot (remélem, hogy a kokainon kívül mindent lebont).
6. Ismét bázissá alakítom ammónia hxdroxid segítségével
->bázis
A bázis hcl-nek tiszta kell lennie.
Ez működne ? Próbálta már valaki ?