Ez a bejegyzés még inkább elgondolkodtatott a szippantásról! És OK, most éppen teljesen szippantok, de azt hiszem, ez még mindig egy jó és "a témához kapcsolódó" tipp!:
Próbáld meg mindig csak EGY orrlyukat használni, tedd azt a "mágikus autópályáddá", és hagyd szabadon a másikat a légzéshez, a kényelmes élethez stb.
Ez a módszer néhány dolgot elért nálam;
Nagyon jó a túl korai újraadagoláshoz, elismerem, hogy az óra várakozása nehéz lehet... Ha a Mágikus autópályám még mindig ki van akadva, talán nem most van itt az ideje, hogy megpróbáljak még több cuccot feldugni oda(?) "Nagyszerű munka Kurt!"
A SO kevésbé valószínű, hogy gyanús lesz anélkül, hogy minden véletlenszerű szipogás folyik a lakásban, amikor otthon vannak!
Nem leszel állandóan buta szájhős!
Amikor lefelé jövök, nem számít, mennyire tiszták az orrlyukaim, a Varázslatos országút mindig újra elkezd lángolni (biztos vagyok benne, hogy több édes, édes Miau Miau-t akarok) De mint bárki, aki kipróbálta ezt a szart, tudja, nincs alvás... BROOKLYN-ig! (vagy nagyjából 5-6 óra utánig nem), úgyhogy meg kell terveznem, hogy mikor állok le a napra. Egy tiszta orrlyukkal tényleg kurvára tudok aludni, és el sem tudom képzelni azt a rémálmot, hogy mindkét arclyuk egyszerre eltömődik.... Elég biztos, mert ismerem magam, azt mondanám, hogy "fuck it", és még többet szippantanék, csak hogy kinyissam őket, így alapvetően valószínűleg soha többé nem aludnék.
Évtizedekkel ezelőtt törvényesen orrspray függő voltam, és kurvára szörnyű volt, csak néhány kiválasztottnak. kívánnám ezt a bizonyos borzalmat. Képzeld el, hogy kétóránként KELL valami, csak azért az orvosi hatásért, hogy kinyíljanak az orrlyukak. Két kibaszott hétbe telt, mire elmúlt a szar. MARADJ TÁVOL A STIMULÁNS ORRSPRAYKTŐL! (kivéve, ha más indítékaid vannak?
)
Utolsó tipp tőlem mára: tiszta sóoldat (Arm & Hammer van egy nagyszerű gyógyszermentes) orrspray nagyon hasznos körülbelül harminc perccel az "aktus" után, hogy tisztítsa meg a maradandó gyógyszeres ízt, majd megpróbálok tervezni körülbelül húsz perccel a következő sor előtt, és ismét orrspray-t használok, elképesztő a különbség, amit érzek, és nagyon hasznos, a másodlagos arc légzőkészüléke felnéz és megköszöni!