Konzultációk az egészségügyről, a függőségről és az ártalomcsökkentésről

Paracelsus

Addictionist
Reaction score
232
LNmMDPHTR8

Nagyszerű üdvözlet mindenkinek!

Az adminisztrációval való megbeszélés után úgy döntöttem, hogy nyitok egy kis konzultációs szobát a fórumnak ebben a részében.

Egy kicsit magamról: Pszichiátriára és addiktológiára szakosodott orvos vagyok, és évek óta ezen a területen dolgozom. Tapasztalataim alapján azt tapasztaltam, hogy a függőséggel kapcsolatos egészségügyi ellátásban az elsődleges kihívást az ismeretek hiánya, és az egyének abszolút jogos bizalmatlansága jelenti a rendszerrel szemben.

Szerencsére az olyan platformok, mint a Breaking Bad, bizonyos fokú szabadságot biztosítanak az embereknek, lehetővé téve mind a betegek, mind a szakemberek számára a közvetlen és névtelen kommunikációt, anélkül, hogy a rendszer korlátai kötnék őket. igen, itt senki sem ad garanciát, és nem oldja meg helyetted az összes problémádat (mint mindenhol máshol). Itt azonban ingyen és kötelezettségek nélkül kaphatja meg az őszinte információkat.

Ebben a témában bármilyen kérdést feltehetsz az egészséggel, anyagokkal, függőséggel, ártalomcsökkentéssel vagy más témákkal kapcsolatban, amelyek vagy relevánsak, vagy valamennyire nem kapcsolódnak a témához.

Bár nem ígérhetem, hogy azonnal válaszolok (valószínűleg éppen ellenkezőleg), de mindent megteszek, hogy minden egyes kérdésre válaszoljak. Szeretnék mindenkit emlékeztetni arra, hogy az online sms-ezésnek megvannak a maga korlátai, nemcsak a válaszadási idő tekintetében, hanem az objektív, hasznos és biztonságos ajánlásokhoz szükséges információk megszerzése szempontjából is.

Ha jobban kedveli a privát kommunikációt, nyugodtan lépjen kapcsolatba velem privát üzeneteken keresztül.

Végezetül arra is bátorítok mindenkit, hogy fedezze fel az Orvosi és egészségügyi fórum teljes fórumrészlegét , ossza meg azt kapcsolatai között, és lehetőség szerint vegyen részt a tartalmában. Ha van tudásod vagy tapasztalatod ebben a témában, de nem tudod, hol kezdd - szintén bátran írj nekem.

Mindenesetre szívesen válaszolok a kérdéseidre, és legjobb tudásom szerint segítséget nyújtok.

Maradjon kapcsolatban és legyen egészséges!

Last edited:

CamilleSilva

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Csak egy nagy felkiáltást akartam adni a pszichiátriára és addiktológiára szakosodott orvosnak, aki konzultációs szobát nyit ebben a fórumrészben.

Paracelsus

Addictionist
Reaction score
232
Köszönjük kedves szavait. Remélem, hogy ez a téma segít valakinek. Sajnos még nem túl aktív itt

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Doki nagyon szerencsések vagyunk! Láttam olyan csoportos vitafórumokat, ahol az emberek beszélgethetnek egymással ezekről a témákról, és ott jó beszélgetéseket lehet folytatni. Azonban még SOHA nem láttam, hogy orvos (nem is beszélve pszichiáterről) beugrott volna ezekre a fórumokra, hogy ott legyen a felhasználók számára, akikkel beszélgetni lehet. Ez nagyon hasznos, és valóban nagyra értékelem, hogy itt van. Köszönöm.

Paracelsus

Addictionist
Reaction score
232
Köszönjük a kedves szavakat. Örülök, hogy itt lehetek, és tudom, hogy a kollégáim közöttünk vannak, még ha nem is szeretik reklámozni a szakterületüket. Az orvosoknak nyitottabbnak kell lenniük, különösen a mentális szempontok terén.

prophet

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
74
Deals
22
Azt hiszem, ez egy nagyszerű ötlet, és remélhetőleg az emberek szükség esetén igénybe veszik a fórum ezen részét, és őszintén azt gondolom, hogy felhasználóként, vagy akár az átlagos embernek, aki nem használ, szüksége van valakire, akivel beszélhet és megszellőztetheti azokat a kérdéseket, amelyeket másképp nem tud megvitatni, és előnyös, ha van valaki, aki szakember, akihez fordulhat. Kíváncsiak vagyunk, milyen más szakemberek vannak itt. Az opsec miatt nem vagyok biztos benne, hogy sokan közülünk adveertise bár.

Paracelsus

Addictionist
Reaction score
232
Igen, a jelenlegi diszpozíció mindenkit akadályoz, a felhasználókat és a szakembereket egyaránt. De látjuk, hogy a helyzet nagyon lassan változik. Ez bátorító