Paracelsus
Addictionist
- Reaction score
- 232
Nagyszerű üdvözlet mindenkinek!
Az adminisztrációval való megbeszélés után úgy döntöttem, hogy nyitok egy kis konzultációs szobát a fórumnak ebben a részében.
Egy kicsit magamról: Pszichiátriára és addiktológiára szakosodott orvos vagyok, és évek óta ezen a területen dolgozom. Tapasztalataim alapján azt tapasztaltam, hogy a függőséggel kapcsolatos egészségügyi ellátásban az elsődleges kihívást az ismeretek hiánya, és az egyének abszolút jogos bizalmatlansága jelenti a rendszerrel szemben.
Szerencsére az olyan platformok, mint a Breaking Bad, bizonyos fokú szabadságot biztosítanak az embereknek, lehetővé téve mind a betegek, mind a szakemberek számára a közvetlen és névtelen kommunikációt, anélkül, hogy a rendszer korlátai kötnék őket. igen, itt senki sem ad garanciát, és nem oldja meg helyetted az összes problémádat (mint mindenhol máshol). Itt azonban ingyen és kötelezettségek nélkül kaphatja meg az őszinte információkat.
Ebben a témában bármilyen kérdést feltehetsz az egészséggel, anyagokkal, függőséggel, ártalomcsökkentéssel vagy más témákkal kapcsolatban, amelyek vagy relevánsak, vagy valamennyire nem kapcsolódnak a témához.
Bár nem ígérhetem, hogy azonnal válaszolok (valószínűleg éppen ellenkezőleg), de mindent megteszek, hogy minden egyes kérdésre válaszoljak. Szeretnék mindenkit emlékeztetni arra, hogy az online sms-ezésnek megvannak a maga korlátai, nemcsak a válaszadási idő tekintetében, hanem az objektív, hasznos és biztonságos ajánlásokhoz szükséges információk megszerzése szempontjából is.
Ha jobban kedveli a privát kommunikációt, nyugodtan lépjen kapcsolatba velem privát üzeneteken keresztül.
Végezetül arra is bátorítok mindenkit, hogy fedezze fel az Orvosi és egészségügyi fórum teljes fórumrészlegét , ossza meg azt kapcsolatai között, és lehetőség szerint vegyen részt a tartalmában. Ha van tudásod vagy tapasztalatod ebben a témában, de nem tudod, hol kezdd - szintén bátran írj nekem.
Mindenesetre szívesen válaszolok a kérdéseidre, és legjobb tudásom szerint segítséget nyújtok.
Maradjon kapcsolatban és legyen egészséges!
Last edited: