Szükségem van segítségre és lépésről lépésre történő utasításokra a bmk glicidiátpor 20320-59-6 olajra történő átalakításához bármilyen információ értékelhető köszönetért.
Hello csak túl frissíteni a cas szám a bmk por rossz volt a helyes cas 5449-12-7 bmk por bármilyen információ vagy utasításokat az olajra való átalakításhoz nagyra értékelve
Sziasztok, srácok, csak hogy adjak egy frissítést, miután az összes tanácsodat megfogadtam, most sikerült egy nagyon sötét bmk olajat előállítanom, amit p2p-ről pn2p-re kell konvertálnom, hogy Anfetamin-szulfátot készíthessek.
Köszönöm minden tanácsot szívesen fogadok csak vár néhány berendezés, amit rendeltem és vegyszerek átalakítani, akkor fogom csinálni leuchart reakció és desztilláció
THanks bro Azt hiszem, hogy lehetne defo lenne az út előre csinálok egy Lil videót nekem, hogy néhány szulfát, amikor befejeztem szeretném feltenni, ha lehetséges, mit gondolsz?
THanks bro Azt hiszem, hogy lehetne defo lenne az út előre csinálok egy Lil videót nekem, hogy néhány szulfát, amikor befejeztem szeretném feltenni, ha lehetséges, mit gondolsz?
Igen ember én is szívesen látnám Nagyon örülnék, ha a csoportunkban is kiposztolnád!
Biztos vagyok benne, hogy frissíteni fogom a csoportot képekkel és videókkal, amennyire csak tudom, 2-3 hét múlva, amikor készen állok a kalandom megkezdésére