Question Meg kell adnia egy címet a sudafed vásárlásához?

purple_rain

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
2
Tudom, hogy a sudafed megvásárlásához személyi igazolványt kell bemutatni, amit meglehetősen könnyű megkerülni egy csomó hamis személyi igazolvány használatával a különböző gyógyszertárakban. De kérnek érvényes címet is, és ellenőrzik, hogy az a személy, akinek mondod magad, valóban ott lakik-e? Nem hiszem, hogy ennyi időt és energiát fordítanának erre, tekintve, hogy hányan veszik meg jogszerűen, de valahol hallottam, hogy a vásárláshoz a címet is meg kell adni. Szóval ez igaz?

lisadrown202

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Deleted

purple_rain

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
2
Úgy értettem, hogy gyógyszertárban, nem pedig címre szállítva.

View previous replies…

purple_rain

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
2
amikor sudafed-et (pszeudoefedrin tartalmú tablettát) vásárol a gyógyszertárban, a vásárláskor a címét is elkérik?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,279
Deals
1
Nem. Az USA-ban nem, de ott siOgYOUn-ra és személyi igazolvány felmutatására kényszerítenek. Egy személy A szövetségi törvények szerint egy nap legfeljebb 3600 MG-t és 30 egymást követő napon belül legfeljebb 9000 mg-ot, vagy 7500 MG-t vásárolhat postai úton. A legtöbb államnak saját törvényei vannak a pse eladására vonatkozóan, néhány állam nem engedélyezi a vény nélküli vásárlást, és sok államban alacsonyabb mennyiségek szerepelnek az irányelvekben. Úgy látom, Indiana lehetővé teszi egy személy számára, hogy . 365 naponként 6100 mg-ot vásároljon. Nem kell ennél a mennyiségnél többet vásárolni ahhoz, hogy megvizsgálják azonban. A gyógyszertárak kötelesek átadni a nyilvántartásokat bírósági végzésen VAGY bármely bűnüldöző szerv kérésére.