Holland gyorsasági paszta szaga

Bartholomeus

Don't buy from me
New Member
Reaction score
68
Van kérdésem minden olyan emberhez, aki tudja, hogy mi az igazi tiszta holland gyorsasági paszta
Van az a finom fehér krémes paszta, aminek nagyon jó illata van.

Mi az a dolog, amitől olyan jó illata van?
Tudom, hogy az A- olajat savval alakítják át és így kapják a pasztát, de miért van mégis olyan jó illata?

Amikor megpróbáltam a p2np al/hg redukált A-olajomat pasztává alakítani, nem volt olyan finom, addiktív illata.

Szóval hol van a válasz? Mitől van az ''ő'' (holland) speed pasztájuknak ilyen jó illata?
Vagy ez csak attól van, hogy a legtisztább A olajat készítik amit csak lehet és aztán átalakítják a legtisztább metanollal és savval?
Vagy miben rejlik a válasz?

Bartholomeus

Don't buy from me
New Member
Reaction score
68

ASheSChem kérlek hagyd abba ezt a hülyeséget, mert nem tudod miről beszélsz, mivel nyilvánvalóan nem volt tiszta holland paszta az életedben.
Vannak olyanok is, akik tisztítják a cuccukat és nem tesznek bele semmit, ami rontja a minőségét, mert tudják, hogy mit csinálnak ezzel a politikával!
Én tiszta holland pasztáról beszélek, nem valami szar 5%-os speed pasztáról, amit koffeinnel a holdra basszák.
Szóval ha nem tudod, hogy mi a tiszta cucc szaga, akkor kérlek maradj ki ebből a vitából.

Vannak emberek akik tudják miről beszélek és talán tudnak fényt deríteni erre a témára.

ASheSChem

Don't buy from me
Resident
Language
🇫🇷
Reaction score
168
ok... bár én a holland határ közelében lakom és rendszeresen szedem (25 éves buli...) de te tudod az igazságot, nem én...

Mindenesetre szép napot kívánok

Saul

Don't buy from me
Resident
Reaction score
134
Azt hiszem, mert metanolt használnak az a-olajjal, és nem acetont, mint ahogy itt olvastam, amit itt szinte mindenki használ.

Bartholomeus

Don't buy from me
New Member
Reaction score
68
Nem akartam goromba lenni veled, vagy bármi, de azzal a hozzáállással jöttél, hogy nincs más, csak tele koffeinpasztával odakint.

Kérem azokat az embereket, akiknek van némi több tudásuk, nyugodtan tegyék közzé.

ASheSChem

Don't buy from me
Resident
Language
🇫🇷
Reaction score
168
Személy szerint... mióta amfetamin-szulfátot használok, észrevettem, hogy egyáltalán nem olyan magas, mint a holland speed

Saul

Don't buy from me
Resident
Reaction score
134
ez nem egy hülye kérdés, mert ez fontos és ha el akarja adni a terméket .
Az emberek beszélnek róla, és ha van a friss szaga, akkor jó .
Az acetonnak inkább festékszaga van ( az én tapasztalataim ).

Mclssmxxl

Don't buy from me
New Member
Reaction score
33
Győződjön meg róla, szerezzen egy kis száraz acetont (desztillált vagy szárítószer felett szárított), és oldjon fel egy kis holland pasztát. nézze meg, mennyi marad, és kezdjük el onnan.
Leggyakrabban az amfetamin laboratóriumokat ostromolják koffeines mennyiségekkel, ami arra utal, hogy a forrásnál vágják. az utcai speednek valami 70%-a tartalmaz koffeint, isten tudja, hogy a többit mivel vágják.

ACAB

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
168
:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Te is azok közé tartozol, akik szeretnek kémiai szennyeződéseket szívni az orrukon keresztül, mert olyan szépen éget, mi?

Most pedig vegyük komolyan...

Az amfetamiszulfát valószínűleg a legtisztább, amit amfetaminban fogyaszthatsz, mert az A-olajat nem tudod felszippantani, az mindent eléget a fejedben. Az amfetaminsulfát, ha őrlővel finomra őröljük, fehér, teljesen szagtalan és nagyon keserű ízű finom por. Ebben mindannyian egyetértünk, aki mást állít, másszon be valami barlangba és soha többé ne jöjjön ki onnan.

Most mondja meg nekem, kérem, hogy egy zsíros paszta mitől lenne különösen tiszta? Az iszap talán 15-30% amfetamin-szulfátot tartalmaz, a többi laktóz, koffein, oldószerek és szintézisiszap, amit a gyártó nem tisztított ki az olajból, a pasztakeverőkről nem is beszélve.
Ha jól csinálnád ahelyett, hogy beleöntenéd azt a sok szart és kevergetnéd, soha nem lenne belőle paszta. Szóval kérlek hagyd abba ezt a kibaszott díler dumát. ...igazi tiszta holland speed paszta.... szétröhögöm a seggem...
Ezek azok az emberek, akik szerint a jó speed tényleg szép szívdobogást, mozgáskényszert ad és égetnie kell az orrnak.
Őket itt nem fogod megtalálni, mert ők már tájékozódtak.
Én azt javasolnám, hogy forró vizet, majd szűrőt és bele aztán a hűtőbe, aztán nézegetheti a koffeines löttyét.
Az amfetamin-szulfát még mindig oldatban lesz. :D

Bartholomeus

Don't buy from me
New Member
Reaction score
68

Megértette, amit írtam? Mert nem úgy tűnik, mintha elolvastad volna, amit kértem!
AZT KÉRDEZTEM, HOGY MITŐL VAN AZ A KELLEMES ILLAT A PASZTÁJUKBAN!
Mert csak olyan amatőr dolgokat írtál, amiket már régóta tudok!
És a holland tiszta speed paszta, amiről beszélek, csak annyit tartalmazhat: Metanol, egy kis reagálatlan kénsav és amfetamin-szulfát.

PASZTA AKKOR LESZ, HA EGY OLAJAT SZULFÁTTÁ ALAKÍTASZ; SZÓVAL NEM, NINCS BENNE SZAR, HA NEM SZART DOBSZ BELE!!!
Ha nem tudsz jobb választ írni, kérlek maradj ki ebből a témából, mert a válaszod nem segített, sem a kérdésem 1%-át, amit feltettem.

Tehát a kérdés továbbra is fennáll!

ACAB

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
168
A saját készítésű A-olajomból csak amfetamin-szulfátot kapok mindenféle szennyeződés nélkül, és semmi szaga sincs. Ez tiszta a barátom. Elolvastam a hozzászólásodat, és elmondom az igazat a speed pasztádról és arról, hogy mi az igazán tiszta.
Nektek úgynevezett profiknak fogalmatok sincs a termék tisztításáról és ezért koszt dobtok bele, hogy eladjátok. A szag és az íz a szintézis melléktermékéből, az úgynevezett szennyeződésekből származ ik, ezt már egyszer elmondtam neked, egy szakértő megerősítette, és most sok sikert a továbbiakban a piszkos undorító iszapoddal.

Bartholomeus

Don't buy from me
New Member
Reaction score
68

Olyan embereket sértegetsz, akiket nem is ismersz, és azt mondod, hogy mocskot dobnak ki valamibe, amit nem is árulnak.
A tiszta száraz szulfátnak tényleg nincs semmi szaga, talán csak egy kis macskahúgy szaga, DE a paszta szaga van, és a tiszta paszta olyan szagú, amit te nyilvánvalóan nem éreztél meg
mivel nem tudod miről beszélek, így befejezzük ezt a vitát, amit magaddal folytattál azokban a hozzászólásaidban.

MadHatter

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
425

ChingShih, hagyd ezt abba! Zavarba hozod magad. Tanulj kémiát. Az amfetamin-szufát oldószerrel kiszárítva színtelen, szagtalan, kesernyés ízű, száraz, fehér színezet nélküli só.
Ha paszta, akkor még nedves az oldószerektől, és a súlyának egy része az el nem párolgott oldószerekből áll, nem pedig amfetaminból.
Ha szaga van, az a még a vegyszerben lévő vagy abba tett szennyeződésektől vagy adalékanyagoktól származik.
Ez az egyszerű igazság, csak foglalkozz vele, és ne sértegesd azokat, akik ezt próbálják elmondani neked.

Ha úgy tapasztalod, hogy az amfetamin paszta erősebb, mint más amfetamin formák, amelyeket korábban próbáltál, az azért van, mert azokat a korábbi porokat nagyobb mértékben vágták, mint ezt a cuccot. Vagy hogy az egész vagy egy része metamfetamin.
Az egyik legerősebb amfetamin forma, amit valaha is kipróbáltam a bulizós korszakomban, egy barna, polimerizált ragacs volt, ami egy ideig forgalomban volt. Ma már tudom, hogy szar volt: rosszul előállított és rosszul tisztított nyers amfetamin. De valószínűleg koncentráltabb volt, mint a legtöbb speed, ami akkoriban forgalomban volt. Ez nem változtat azon a tényen, hogy egy szar szakács szarsága volt.

Ami a szagot illeti, amiről beszélsz, talán megpróbálhatnád leírni? Ha ez egy mandulás szag, ami az Amaretto likőrre hasonlít, akkor az nem reagált benzaldehid. Ha virágos szag, amely a közel-keleti női parfümökre vagy nyilvános WC-kre emlékeztet, akkor lehet, hogy nem reagált P2P, és így tovább.

ACAB

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
168
Ilyen dolog nem létezik, értsd meg, hogy végül, akartam megpróbálni, hogy a barátságos vicces módon, de valószínűleg úgy érezte, megtámadták, sajnálom, hogy, de ez a legtöbb információt visszatartott, különben a piszok nem adja el. Gyere a sötét oldalra, van sütemény és tiszta termék. ;)

Bartholomeus

Don't buy from me
New Member
Reaction score
68
Ezt mindannyian rosszul értettétek - mert azt hittétek, hogy szerintem a speed paste tiszta amfetamin, de én tudom, hogy nem az.
Mindannyian azt hiszitek, hogy amatőr vagyok, aki szippantott néhány speed paste vagy speed paste tele koffeinnel, de mindannyian tévedtek
Tudom, hogy mi a tiszta amfetamin-szulfát, szóval nektek "szakértők" nem kell magyarázkodnotok.

A szag, amiről én beszélek a holland speed pasztában, az az A-olaj szaga, ami a legközelebbi összehasonlítás ahhoz, amiről beszélek.
Tehát valószínűleg azért használnak metanolt az A-olajjal együtt, mert az A-olaj szaga még mindig olyan erős marad a pasztájukban.
És tényleg jó illata van, nem olyan, mint az acetonnak vagy a toluolnak vagy valami más oldószernek.

SO @Pennywise és @DocX köszönöm a válaszaitokat, tudjátok, hogy nem érzem magam sértettnek semmilyen módon, vagy akár sértegetni másokat :)
Ez az egész vita és beszélgethetünk, mint a normális emberek és megoszthatjuk a tapasztalatainkat és kérdéseket tehetünk fel.

Mclssmxxl

Don't buy from me
New Member
Reaction score
33
A saját kérdésedre válaszoltál, valószínűleg az "a-olaj" levegővel reagáló bomlástermékei, amelyek szennyeződések, ahogy az emberek fentebb mondták. csak ne tisztítsd meg semmilyen módon, és megkapod ezt a szagot, egyszerű. ha tisztítani akarsz, akkor "íz" csak ne tisztítsd meg, utána csinálni nincs értelme gazdaságilag vagy gyakorlatilag, legalábbis szerintem. a phd témám az A-olajból készült tiszta holland paszta volt, így tudom, miről beszélek. 😂

Netflix

Don't buy from me
New Member
Reaction score
54
Ők készítettek sebesség apaan vagy most a bmk glicydate nem test ott nederland használja p2np van jobb és gyorsabb módon, és igaz nem test készült formában 1/l a-oli 1kg sebesség de 4kg vagy 5kg keverjük koffeinnel, mert biznes egyszerű mindenki akarja, hogy max monay termékből készült max monay