Oké, ez számomra hasznos. A nitrometán számomra nehezen beszerezhető, és így nem mondhatom, hogy pazarolnám azzal, hogy metilamint készítek belőle,
azonban láttam egy szintetizátort a tűzoltóktól, ami elég vonzónak tűnik számomra, az OTC-ség szempontjából.
Hogy igazságos legyek; miután utánanéztem, valószínűleg valójában csak ciklohexilamint tudnék készíteni, és még a Zn is jön - és valójában most rendeltem meg a NiCl(II)-t is,
róla.....
Valószínűleg jobb hozamokat kapnék így - nagyjából végig az elsődleges amin/ katiliszt szintéziséből, ha ciklohexilamint használnék.
Mások is javasolták, hogy ammónium-acetátot használjunk katilisztként...
Nem tudom, hogy melyik irányba fogok lendülni, attól függ, hogy mennyi nitrometánom lesz a végén. Most már valóban van némi nitroetánom, így lassan, de biztosan haladok - a következő RXN-emet a prekurzorok beszerzése szempontjából.
ATM A triptamin reduktív aminációján dolgozom triptofánná, de kifogytam a készpénzből, és szárazjégre van szükségem.
Hajlandó vagyok beismerni, hogy elhalasztottam a munkámat az n,n-DMT szintézisben, így megengedhetek magamnak biteket a következőhöz.
Ma egy hét múlva megkapom a jeget... szárazjég, amely nem bármilyen sebesség lol, bár azt hiszem, a végén én is elkészítem a megfelelő TMA-t.