Question Looking for a vendor A 2C-B kivonata a tablettákból

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Üdvözlöm!

Rengeteg 2C-B tablettát vásároltam az elmúlt hónapokban, és úgy találtam, hogy inkább szippantom a cuccot. A zúzott tabletták borzalmasak.

Van rá mód, hogy összezúzzam őket, majd csak a 2C-B-t vonjam ki a tablettából, és a töltőanyagot dobjam ki a tablettából?

Körülbelül 80 darab 20 mg-os tablettám van...

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Azt olvastam, hogy egy izopropil-alkoholos mosás nagyon jól elvégzi ezt a munkát. Valami észrevétel ezzel kapcsolatban?
Van toluolom az 5-MeO-DMT HCL szabadbázissá történő átalakítására irányuló folyamathoz - használhatnám a toluolt az izopropil-alkohol helyett?

tajira

Don't buy from me
Resident
Reaction score
15
Sok mindent elveszítesz, tesó, egy tabletta 10-15 mg 2cb.

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
Oldjuk fel minimális mennyiségű vízben, szűrjük le a szilárd szemetet, kezeljük aq. szol. NaOH-val, hogy 2-cb szabadbázist kapjunk, amelyet ezután kivonunk és buborékos száraz hcl gázzal vagy vizes HCl-vel, majd a víz hővel történő eltávolítását követően.
Teljes nyilvánosságra hozatal, nem csináltam ezt, de én így közelíteném meg, talán valamelyik szakértőnk be tud szólni?

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Nem érdekel - inkább egy tiszta szippantás, mint egy hosszadalmas lenyelés. Nagyszámú ilyen dolgom van, ha mindegyikben 20mg van, akkor körülbelül 1,7g lenne - ha 1g tisztán elsétálok, boldog vagyok...

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Milyen veszteségek? 50% 80%?

Mint mondtam, 80 tablettám van a tartalék rejtekhelyemen, amelyekhez soha nem fogok hozzáférni, ha mindegyik 20 mg-ot tartalmaz, ahogyan azt hirdetik, ez azt jelentené, hogy körülbelül 1,6 g 2C-B van bennük.
Ha ~ 1 g-ot kaphatok, azt győzelemnek tekintem.

Gondolva a szükséges felszerelésre és a többi dologra, lehet, hogy egyszerűbb lenne számomra, ha csak tiszta 2C-B-t vásárolnék, és ezeket ajándékba adnám a barátaimnak. Sigh - Bárcsak lenne egy laborom.

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Oké - hadd kérdezzem ezt másképp. Ha ezeket a tablettákat összetöröm és vízben feloldom, kiszűröm a nem oldódó anyagokat - mi az, ami jellemzően kiesik? Mikrokristályos cellulóz? Talkum? Nem tudom, milyen kötőanyagot használnak ezekben.
És ha itt megállok, és a szilárd hulladék kiszűrése után csak elpárologtatom a vizet, az jó lenne a céljaimnak, mert vagy be tudnám inszuflálni a maradék anyagot, vagy orrspray-vel be tudnám adni (a 2C-B vízben 0,9%-os sóoldattal lebomlik, mint a kokain?).

A célom az, hogy ezt a molekulát a légutakat eltömítő extra szemét nélkül szippanthassam fel, így bármi, ami vízben oldódik, amúgy is könnyebben kezelhető.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,870
Deals
1
Nem tudom biztosan
Szerintem igen
Igen, a 2c-b sóforma vízben oldódik

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
A 2C-B lebomlik/lebomlik-e vízben (mint a kokain), azaz hosszabb ideig tárolható-e vízben egy orrsprayben, mint a kokain esetében (ami úgy tűnik, hogy csak órák kérdése...).

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Nos, én egy egyszerű folyamatot indítottam el.
Vettem 10 20mg 2C-B-t, és finomra zúztam őket, és hozzáadtam 50ml desztillált vizet.
Elfoglaltam ezt egy apró tölcséren és kávészűrőn keresztül (minden, amim van jelenleg), és a hátramaradt gunk mennyisége megdöbbentő.

Néhányszor újra áztatom a maradékot, hogy a 2C-B-t a lehető legtöbbször (talán háromszor?
És aztán Csak hagyja, hogy ez egy idő alatt szárazra párologjon.

Kérdés - ha a tisztított desztillátumot a kúpos lombikban hagyom, felhevíthetem-e azt a párolgás felgyorsítása érdekében, majd miután lehűlt, beledobhatok valami gyorsan párolgó anyagot, például étert, izopropil-alkoholt vagy toluolt, hogy feloldjam a lombik belsejéhez tapadt 2C-B-t, majd ezt egy lapos tálba önthetem a gyors párolgás érdekében, vagy ez buta ötlet?

Attachments

• HGTohlJstn.jpeg
    HGTohlJstn.jpeg
    1.9 MB · Views: 168
  • o0AerUghNv.jpeg
    o0AerUghNv.jpeg
    3.1 MB · Views: 159

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Csak hogy tudd - az összetört tabletták száraz tömege 2,960 g volt. Meg fogom mérni a hulladékot és a terméket, amint az egész megszárad, és a folyamatom cimplete - ad nekünk néhány nagyon alapvető betekintést a lehetséges veszteségértékekbe :)

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,870
Deals
1
elég lenne
nem fogják feloldani a 2c-b sót, jobb, ha Petri-csészében vagy egyszerű, széles felületű tálban csinálod. és igen, egy kicsit melegítheted.

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Köszönöm - egy rozsdamentes acél tálcán szárítom a fatüzelésű kályha mögött - egy éjszaka alatt meg kell száradnia - holnap kaparom és megmérem a kimenetet.

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Oké, felgyorsítottam a szárítási folyamatot a sütőben, ventilátoros sütőben, 100 fok C. alá állítva (úgy nézett ki, mintha kb. 80 lenne).

Maradt 168mg piszkos sárga/fehér maradék - enyhén viaszos textúrájú.

Ha ez tiszta 2C-B lenne, akkor ez azt jelentené, hogy a hozam 16,8mg tablettánként (20mg-ra hirdetett), ami elég tisztességes 84%-os hozam lenne.

Nincs kétségem afelől, hogy ez nem tiszta 2C-B, így a hozam határozottan alacsonyabb, de ettől függetlenül szórakoztató feladat.
Mivel kissé viaszos, a vágyam, hogy ezt inszufláljam, nem lesz olyan jó, így az összes 168mg-ot feloldom 5ml 0,9% -os sóoldatban, és egy orrspray-be helyezem. Mivel gond nélkül feloldódik, ez egy egyszerű beadási módszernek kell lennie.

Az orrpumpáim 5ml-enként 30 indítást adnak, így 168mg-nál ez 5,6mg-ot adna ebből a 2C-B maradékból. A 2 szivattyúnak nagyon tisztességes adagnak kell lennie.

A második kép az 5ml 0,9%-os sóoldat hozzáadása után készült - a víz enyhén tejfehér színűvé vált, és üledék úszik benne. Ez kezdeti kontraszt a tiszta vízzel szemben, amely az elpárologtatási szakaszba került.

Tehát vagy a hő volt túl intenzív, és valamit megfőztem a sütőben, vagy a párolási/szárítási folyamat megzavarta a vízben oldódó adalékanyagokat/kötőanyagokat, és ezek most kijöttek, vagy valami ebben nem szereti a sóoldatot. Igaz, a tiszta víz több mint 100ml volt, ez a sóoldat pedig csak 5ml, de még szárítás közben sem változott a víz színe, tehát valami biztosan van.

Lehet, hogy feláldozok még 10 tablettát, hogy újra megpróbáljam ezt, és megváltoztassak néhány dolgot.

1. teflontálca a szárításhoz
2. a tablettákat a zúzás után feloldjuk, és hagyjuk leülepedni a szűrés előtt, megállítva, mielőtt az üledék a szűrőbe kerülne.
3. Minden egyes egymást követő mosást hagynánk ülepedni.
4. kisebb mennyiségű vizet használjon (mosásonként 30 ml, nem 50 ml).
5. Lassabb természetes párolgást tesz lehetővé (amíg nem tudok a kezembe venni valamit, ami ezt felgyorsítja...).

Mindenesetre - ez a mai gyakorlat a szűrés és a párolgás terén. :)

Attachments

• YsPaojmfFz.jpeg
    YsPaojmfFz.jpeg
    3 MB · Views: 160
  • 3KUQJRstfz.jpeg
    3KUQJRstfz.jpeg
    1.3 MB · Views: 164

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,870
Deals
1
Átkristályosíthatja őket, vagy A/B extrakciót végezhet, hogy tiszta 2C-B-t kapjon.

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Kíváncsi vagyok, hogy valójában mennyi jutott át a folyamaton. Gyenge találgatás, mivel nem tudom biztosan, hogy mi került bele...

Egy éjszakai sós vízben való ülepedés után azonban látható, hogy mennyi üledék jutott el ebbe a szakaszba (vagy jött ki a sós víz miatt). Ezt újra fogom szűrni, és megállok ennél a stádiumnál, később adok neki egy esélyt.

A következő tétel jobb lesz :)

Attachments

• tm9qyMxGDH.jpeg
    tm9qyMxGDH.jpeg
    3.1 MB · Views: 163

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
A szippantás rövidebb élettartamú, nagyobb biológiai hozzáférhetőséggel (feltételezem, mivel ez sok más molekulára is igaz), így jobban megfelel az életmódomnak.
Nem tudok egy anyagot fogyasztani és hosszú időre kiesni az életemből, leggyakrabban csak este, miután lefektettem a gyerekeket - ez egy nagyon kis ablakot hagy nekem a játékra.
Az éles kezdet, a gyors csúcspont, majd a nyugodt leállás, mire két órával később ágyba kerülök, azt jelenti, hogy egy szórakoztató éjszakát, egy jó éjszakai pihenést kapok, és nem veszélyeztetem az életmódomat.

Ha a 2C-B-t rendeltetésszerűen szedhetném, akkor egy MDMA-csúcs hátán venném be. Vagy egy candy flip MDMA csúcs után. Ezek a dolgok sok órát vesznek igénybe, így meg kell terveznem, hogy ne legyek otthon, szerezzek szittereket stb. stb. - ez nem könnyű, ezért úgy döntök, hogy az életmódom korlátain belül dolgozom :)

Egyébként - a szippantás kemény a 2C-B-vel, és a kezdet elég durva lehet. Az orrspray ötlet teljesen megszünteti a szippantás keménységét, és ha 5/10 perccel később lélegzi be, lágyítja a kezdést.

Bocsánat, nem kioktatás, csak némi kontextust adok. :)