- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 17
5 évvel ezelőtt Gatorade-palackokban rázogattam és sütöttem. Használtam a 24 órás számítás 2,4 g pszeudo 3,7 g teljes tablettatömeggel, hogy ez volt a legjobb módja annak, hogy menjen. Nem csináltam előzetesen extrakciókat, hanem egyszerűen csak egy turmixgépben őröltem át rajta, és egy Gatorade, sport palack egy kis csavaros tetejű szellőzővel, vm&p naftával, és körülbelül egy feles pohár tele NaOH-val és NH4NO3-mal. És 2 elem.
Működött, mint a karikacsapás. Most már egyáltalán nem működik. Legalább 10-szer próbáltam azóta, de egyetlen sikeres próbálkozás sem volt. Nekem nem úgy tűnik, mintha bármit is megváltoztattak volna... Régebben a Sudafed 24 órás tablettákat használtam.. de vajon mik a legjobb tabletták a kontinensen, amiket a kivonáshoz lehet használni? Néhányan pse szulfátot, mások Hcl-t. A szulfát ugyanaz, mint a pse freebase? Mi a különbség a szulfát és a Hcl között?
Bocsánat a sok kérdésért egy hozzászólásban
Működött, mint a karikacsapás. Most már egyáltalán nem működik. Legalább 10-szer próbáltam azóta, de egyetlen sikeres próbálkozás sem volt. Nekem nem úgy tűnik, mintha bármit is megváltoztattak volna... Régebben a Sudafed 24 órás tablettákat használtam.. de vajon mik a legjobb tabletták a kontinensen, amiket a kivonáshoz lehet használni? Néhányan pse szulfátot, mások Hcl-t. A szulfát ugyanaz, mint a pse freebase? Mi a különbség a szulfát és a Hcl között?
Bocsánat a sok kérdésért egy hozzászólásban