Kábítószer eljuttatása a börtönben lévő haveroknak!

Power

Don't buy from me
Resident
Reaction score
17
Képeket akartam mellékelni, de technikai nehézségekbe ütköztem.

Példaként a metamfetamint fogom használni.

Vegyünk egy doboz cigarettát, dobjuk ki a dohány felét, és tegyünk bele néhány kristályt (természetesen apró és összetört).

Adja vissza a dohányt, és most már egy cigarettát töltött néhány kristály helyét vissza a csomagba.

A látogatás során egyszerűen adja át a cigarettát ajándékba.

Hogyan fogják elszívni a kristályt a cigarettát használva, így az ottani adagot körülbelül az út egyharmadára tennék, és dohányt adnának vissza. Amikor elszívják (lassan) a hő elég, mivel közeledik, hogy elpárologjon a met.

Nem ideális, de működik.

- Teljesítmény

fosties

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
11
Talán az országtól függ, hogy ez lehetséges-e vagy sem, de az általam ismert szabályok a következők:

A látogatók nem hozhatnak be csak úgy dohányt vagy más dolgokat, mint az alsónemű, vagy akár átadhatják egy fogvatartottnak, mielőtt átkutatnák. Néha még az is előfordul, hogy nem szabad megérinteni vagy kézen fogni a feleségét.
A fogvatartottak fogadhatnak csomagokat, de mindent 100%-ban átvilágítanak, és a dohánydoboznak hivatalosan lezártnak kell lennie, különben nem szabad behozni.
Tehát ezt a régi trükköt emeadietly fel fogják fedezni.

Az, hogy a cuccok hogyan jutnak be a börtönökbe, gyakran attól függ, hogy a börtön hogyan épült és hol helyezkedik el.
Az emberek átdobálták az árut a kerítésen, még drónokról is olvastam.
Aztán gyakran korrupt őrök is részt vesznek benne.
Különböző drogokat, például rc vegyszereket vagy Crystal-t szórnak a levelekre, de a legtöbb cuccot a rabok juttatják be a börtön zsebébe, akik napközben elhagyhatják a börtönt.

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Megengedett már a dohány a börtönökben?

Jorg

Don't buy from me
Member
Reaction score
12
Amikor a konzervdobozban voltam, H-t vagy szintetikus C-t szoktak keverni egy agyagba, és elrejteni az ujjrések közé. Legalábbis akkoriban nem ellenőrizték ott a hazám börtönrendszerében.

• Like
Reactions: vis

SoldadoDeDrogas

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
162
Az Egyesült Államokban, úgy tudom, a dohányt intézményi alapon államonként tiltják. Az én államom a 90-es évek óta nem engedélyezi a dohányt. Néhány államban dohányt árulnak a comissáriumban.
Tehát tapasztalatom szerint, az intézménytől függően, valószínűleg, ha megyei börtönben vagy, akkor a postát kell használnod, mivel nem hagyhatod el a területet vagy a kapcsolatlátogatást - papírt kell áztatnod a kívánt oldattal, és egy kis jegyzetet kell írnod rá. Ez nagyon jól működött a szintetikus noidok esetében. Úgy hallottam, hogy a kristályra is bevált, a suboxonról vegyes eredményeket hallottam. Semmi mással kapcsolatban nem vagyok pozitív, mivel mindent, ami bejön, erősen átvizsgálnak, megröntgenezik, kutyákkal stb.
.
Egy másik lehetőség a kontaktlátogatás - ez leginkább az állami börtönökre vonatkozik, nem pedig a megyei börtönökre. A suboxone-csíkok a fő árucikk - az emberek több pénzt keresnek a börtönből kijövet, mint amennyit az utcán árulva kerestek. Az emberek a csíkokat műanyag fóliába tekerik, és egy kis köteget készítenek belőlük, általában egy nő csempészi be, és megtalálja a módját, hogy eljuttassa önhöz anélkül, hogy bárki észrevenné. A látogatókat befelé jövet enyhén megmotozták. Vagy le kell nyelned, ha átmegy anélkül, hogy megsemmisülne, vagy nagyon jól el kell rejtened, mert a látogatás után vetkőztetni fognak. Egy 8mg-os csíkért 100-200 dollárért... rövid idő alatt egy kisebb vagyont kereshetsz. Általában valakivel elküldetsz egy pénzutalványt az embereiknek, és ha bevált, akkor megkapod a csíkot. A csíkot 16 vagy 32 darabra törhetted, és néhány csepp vízbe tetted egy kanálra, és minden egyes darabot megszagoltál, és egész éjjel fogkefével tisztogattad a celládat. A kontaktlátogatásokon bármit be tudtál juttatni, de általában füvet vagy szintetikus noidokat, mint a füstölő és a suboxone csíkok.

Ha sikerült eljutnod az alacsonyabb biztonsági szintre, akkor talán kaphatsz munkát egy külső csapatban, akik szemetet szedtek az autópályán vagy a területen - az emberek többnyire csak azért csinálják ezt, hogy dohányért kotorásznak a cigarettacsikkek között, néha-néha átjön valami. Az emberek talán átdobhatnak valamit a kerítésen, de ez elég kockázatos és nehézkes. Vannak más kiváltságok is, mint például a munkából való szabadulás, ahol kiraknak és felvesznek egy helyi vállalkozásnál, amellyel a létesítménynek szerződése van, ez a legjobb megoldás, de időbe telik, amíg elnyered ezt a pozíciót, általában az első bezárt év után. Dolgoztam az állami rendőrség lóistállójában szart lapátolva, alapvetően mindenkinek volt ott valami dolga, nem volt mosdó, így mindenkinek az erdőben kellett szarnia - nem volt gond. Könnyedén el lehetett intézni egy halott dobást, és a legtöbben meg is tették. Ha ki tudsz jutni az intézet területéről, és találsz egy-két percet magadnak, és rávehetsz valakit, hogy hozzon neked bármit, amit csak akarsz, ha megvan a kapcsolatod, akkor vissza tudsz csempészni egy haubicát darabonként, ha akarod - minden helyzet más, így ki kell dolgozni az árnyalatokat. Mindaddig, amíg nem buktál el, és nem szóltál senkinek, és senki sem köpött be, bármit megtehettél. Csak győződj meg róla, hogy átmentél a vizeletszűrésen - a legtöbb őr nem is figyelt téged, szóval nem túl nehéz.

Az utolsó lehetőség, ha van egy belső kapcsolatod - ha az őr a család barátja, esetleg az egyik nővér. Vagy ha van egy nagyon jó ügyvéded. Ez ritka és nehéz, és általában nem tartott túl sokáig valamilyen okból kifolyólag, nem tudom miért.

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Ezek elég okosak! Általában nem tesztelik a postát rejtett drogokra? Gondolom, a papír áztatását már csinálták egy kicsit?

View previous replies…

SoldadoDeDrogas

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
162
Az olyan dolgok, mint a kokain és a heroin nem működnek, ha megpróbáljuk őket a postán keresztül papírra permetezve bejuttatni. Feltételezem, hogy ha az előkészítés jó, és a levél semmilyen módon nem tűnik manipuláltnak, azaz nem úgy néz ki, mintha valamivel lefújták volna, vagy furcsa szaga lenne, akkor például a szintetikus noidok családjának kétértelműsége teszi lehetővé, hogy átjussanak. Például nincs általános teszt a "szintetikus noidokra" - 100 különböző vegyi anyagot kellene konkrétan tesztelni, ilyen erőforrásaik nincsenek. Nem tesztelnek, hacsak nincs alapos okuk a gyanúra.

Egyszer a szintetikus-noid-papír, ami átjött, olyan erős volt, hogy a szó szoros értelmében a dózisok akkorák voltak, mint egy LSD-s négyzet. Más szóval, egy 7,5x11' méretű vonalas papírlapon néhány ezer találat volt. Megettél 1-2 ilyet, és egész nap annyira be voltál tépve, hogy elaludtál, felébredtél, és még mindig be voltál állva. Az időtartam legalább 20 óra volt... csodálatos menekülést jelentett egy absztrakt világba. Olyan volt, mintha 800+mg THC-t fogyasztottál volna.

• Like

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Jobb, ha ezt gondosan adagolja, nem? Hallottam már olyan történeteket, hogy az embereknek elment a kedvük a szintetikus noidoktól...

• Like

SoldadoDeDrogas

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
162
Igen, most, hogy belegondolok, emlékszem, hogy hallottam néhány történetet olyan srácokról, akiknek egyáltalán nem volt semmilyen kapcsolatuk a szinti-noidokkal, évek óta nem füveztek, dózist kaptak, és "elmentek a mélyvízbe", többé-kevésbé... A végén elvesztették a fejüket, és vagy egy ritka, de kezelhető epizódként jegyezték fel... vagy mások az állami pszichiátriára kerültek, és állítólag már nem voltak ugyanazok.

Az erős elme és az anyaggal való ismerkedés olyan hosszú utat tesz meg a nyugtalanító élmények kezelésében. Az egyetlen, akit igazán érdekel, hogy a dózis megfelelő legyen - a vegyész, tényleg csak arra kell ügyelnie, hogy kis nyereséggel jöjjön ki, ha egyáltalán, és hogy a szar ne legyen bunkó. Máskülönben senki sem fogja túladagolni magát, igaz? Úgy értem, milyen erősre tud valaki egy papírlap méretű papírdarabot csinálni szintetikus noiddal? Az egész lapot valahol 200 dollár és ~1500 dollár között adták el, úgy hallottam, az igazán bombaszarért. Egy ilyen lap kiskereskedelmi forgalomban néhány ezer dollárt érne 10 dolláros slágeráron. 200 dollár inkább egy bélyeg méretű sláger volt (ha az is), általában nem érte meg megvenni, hacsak nem volt teljesen száraz, de gyakran ez volt a "menő" összeg, amivel megpróbáltak valakit átverni. Szóval volt néhány adag egy oldalra, ha egyáltalán jó volt. Abban az időben (2017-18 vagy úgy) nem sokan csinálták ezt, így egy ilyen igazán jó minőségű forráshoz jutni ritkaság volt belülről, és valószínűleg bélyegméretű adagokat kaptál.

Nagyon szép luxus volt belülről. Ha tudod kezelni ;]

HustlerFox

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
46
Csak túl sokat nézted a Beaking Bad-et, de legalább ez metamfetamin és nem ricin.

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
SoldadoDeDrogas: Hasonló félelmem van a pszichedelikus szerekkel szemben, mivel nekem is volt egy rossz tripem, és magam is bekerültem az állami pszichiátriára. Ember, imádom a meglátásaidat ezzel kapcsolatban! Nagyszerű olvasni