Az Egyesült Államokban, úgy tudom, a dohányt intézményi alapon államonként tiltják. Az én államom a 90-es évek óta nem engedélyezi a dohányt. Néhány államban dohányt árulnak a comissáriumban.
Tehát tapasztalatom szerint, az intézménytől függően, valószínűleg, ha megyei börtönben vagy, akkor a postát kell használnod, mivel nem hagyhatod el a területet vagy a kapcsolatlátogatást - papírt kell áztatnod a kívánt oldattal, és egy kis jegyzetet kell írnod rá. Ez nagyon jól működött a szintetikus noidok esetében. Úgy hallottam, hogy a kristályra is bevált, a suboxonról vegyes eredményeket hallottam. Semmi mással kapcsolatban nem vagyok pozitív, mivel mindent, ami bejön, erősen átvizsgálnak, megröntgenezik, kutyákkal stb.
.
Egy másik lehetőség a kontaktlátogatás - ez leginkább az állami börtönökre vonatkozik, nem pedig a megyei börtönökre. A suboxone-csíkok a fő árucikk - az emberek több pénzt keresnek a börtönből kijövet, mint amennyit az utcán árulva kerestek. Az emberek a csíkokat műanyag fóliába tekerik, és egy kis köteget készítenek belőlük, általában egy nő csempészi be, és megtalálja a módját, hogy eljuttassa önhöz anélkül, hogy bárki észrevenné. A látogatókat befelé jövet enyhén megmotozták. Vagy le kell nyelned, ha átmegy anélkül, hogy megsemmisülne, vagy nagyon jól el kell rejtened, mert a látogatás után vetkőztetni fognak. Egy 8mg-os csíkért 100-200 dollárért... rövid idő alatt egy kisebb vagyont kereshetsz. Általában valakivel elküldetsz egy pénzutalványt az embereiknek, és ha bevált, akkor megkapod a csíkot. A csíkot 16 vagy 32 darabra törhetted, és néhány csepp vízbe tetted egy kanálra, és minden egyes darabot megszagoltál, és egész éjjel fogkefével tisztogattad a celládat. A kontaktlátogatásokon bármit be tudtál juttatni, de általában füvet vagy szintetikus noidokat, mint a füstölő és a suboxone csíkok.
Ha sikerült eljutnod az alacsonyabb biztonsági szintre, akkor talán kaphatsz munkát egy külső csapatban, akik szemetet szedtek az autópályán vagy a területen - az emberek többnyire csak azért csinálják ezt, hogy dohányért kotorásznak a cigarettacsikkek között, néha-néha átjön valami. Az emberek talán átdobhatnak valamit a kerítésen, de ez elég kockázatos és nehézkes. Vannak más kiváltságok is, mint például a munkából való szabadulás, ahol kiraknak és felvesznek egy helyi vállalkozásnál, amellyel a létesítménynek szerződése van, ez a legjobb megoldás, de időbe telik, amíg elnyered ezt a pozíciót, általában az első bezárt év után. Dolgoztam az állami rendőrség lóistállójában szart lapátolva, alapvetően mindenkinek volt ott valami dolga, nem volt mosdó, így mindenkinek az erdőben kellett szarnia - nem volt gond. Könnyedén el lehetett intézni egy halott dobást, és a legtöbben meg is tették. Ha ki tudsz jutni az intézet területéről, és találsz egy-két percet magadnak, és rávehetsz valakit, hogy hozzon neked bármit, amit csak akarsz, ha megvan a kapcsolatod, akkor vissza tudsz csempészni egy haubicát darabonként, ha akarod - minden helyzet más, így ki kell dolgozni az árnyalatokat. Mindaddig, amíg nem buktál el, és nem szóltál senkinek, és senki sem köpött be, bármit megtehettél. Csak győződj meg róla, hogy átmentél a vizeletszűrésen - a legtöbb őr nem is figyelt téged, szóval nem túl nehéz.
Az utolsó lehetőség, ha van egy belső kapcsolatod - ha az őr a család barátja, esetleg az egyik nővér. Vagy ha van egy nagyon jó ügyvéded. Ez ritka és nehéz, és általában nem tartott túl sokáig valamilyen okból kifolyólag, nem tudom miért.