- Reaction score
- 2
Tud valaki kérlek post a legjobb és legegyszerűbb módja annak, hogy met a vízmentes ammónia módszer értem, hogy kapok is rázza és sütni, mintha valaki volt egy lista és fogalma sincs, mit kell csinálni vele kevert egy üvegben, és miután az egyik felrobbant, és rájöttek, hogy a cica alom nem volt döntő és rázza ans bake született lol Tudom, hogyan kell az NH3-at kapni. és értem, hogy a lítium tart extra hidrogént, de miután az NH3-at csináltam, gyakorlatilag nem tudom, hogy pontosan mit kell csinálni, ha én is azt kell találgatnom, azt mondanám, hogy tabletták az ammóniában és hozzáadom a lítiumot, és csinálok egy 3 réteget és elgázosítom, de idk biztos, még ha az egész elméletet is érted, a gyakorlati alkalmazás egy teljesen más állat. Tudom, hogy a HI módszer, amely, ahol kaptam az ötleteket, hogy mit kell tennem a következő, és már volt néhány év főiskolai kémia voltam nagyon szeretnék felújítani néhány házi cuccot újra fáradt Levo is tartsa szem előtt, hogy minden okosok ott az egyszerűség a fő téma az egészet, amikor csak lehetséges, köszönöm.