Úgy vélem, az alkohol a triprolidint az ált. Szintén ha bázist használ, a triprolidin az álvegyülettel együtt olajjá alakul, és természetesen a gázosításkor az álvegyülettel együtt kicsapódik.
Én magam még nem csináltam ezt, mert mindig ügyelek arra, hogy olyan tablettákat kapjak, amelyekben a pszeudo az egyetlen hatóanyag, de azt hiszem, ha az egyiket vagy a másikat csinálta, akkor ezt a két amint önmagában is megkaphatja, és aztán kitalálhatja, hogyan lehet őket szétválasztani. Valaki említette egy másik hozzászólásban, hogy a "törpdrog" azért volt más színű, mert antihisztaminokat tartalmazott. Azt javasolták, hogy a klórozott szüneti tisztítószer aka triklóretilén működhet esetleg? Ez vagy az egyiket, vagy a másikat feloldja, és ki lehet szűrni a szilárd anyagot.
Jó sok időt töltöttem azzal, hogy megnéztem ezeket a különböző oldhatósági tulajdonságokat a tablettakészítmények különböző összetevőinek aktív és inaktív összetevőire. Ezt a kettőt különösen nehéz egymástól elválasztani, úgy tűnik, nem találok sok információt. Ha nem tudod megtalálni a megfelelő oldószereket az elkülönítésükhöz, akkor arra gondolok, hogy ha átalakítod őket bázisolajjá, majd frakcionált desztillációt végzel, akkor valószínűleg ez lenne a legjobb és legegyszerűbb megoldás....
2,5 mg elég jelentéktelen, ami a szennyeződést vagy a szennyeződést illeti, mindenesetre. 40 tabletta = 2,4 g PSE és ~ 100 mg triprolidin, így ha a termékben marad, észrevehető lehet, de kétlem, hogy ez egy üzletet megtörő tényező lenne...
Remélem, valamelyik szakértő be tudja dobni a két centet.... Nagyon örülnék egy megoldásnak, vagy bármilyen javaslatnak, hogy magam is megoldjam ezt a dilemmát... hogy hasonló problémákkal szembesülhessek.
Sok szerencsét!
o7