Miért rendeljen meg valamit, amiben kevés a jogos felhasználás és ilyen hatalmas gyanúfelhő veszi körül?
Mindenesetre ez olyan könnyen elkészíthető, hogy az agyamra megy... Kilószámra lehet szintetizálni ezt a gyönyörű szépet (hangsúlyoztam, hogy könnyen) mindössze néhány óra alatt (nem számítva a reakcióedény lehűlési idejét).
Egy kis vas-klorid mint katalizátor, MeOH, NH4Cl és dH2O magas hőmérsékleten és nagy nyomáson.
Egy kiló vagy annál kevesebb egyszerre, találtam pulton kis sütők tökéletesen működik egy kis módosítással, a hozzáadás egy SSR és digitális PID szabályozó, (Rex-C100 's).
És azok számára, akik ki akarnak kérdezni engem a részletekről, amelyek ezt az egyszerű metilaminszintézist övezik, amelyben az imént utaltam és/vagy utaltam....
Én 2 in acélcsövet használnék, amelyben mindkét végén van menetes, egy 6-10 hüvelykes csőszakasz, amely egy 2 in Tee-be csavarodik. A másik két nyílást a a vannak dugaszolva menetes dugókkal, és a végén a hosszú cső és amelyik menetes is van egy menetes végzáró sapka. Az első használat során mindenképpen áztassa be HCL-ben, hogy eltávolítsa az esetleges vagy minden bevonatot.
Nem nagyon technológiai, mégis elég hatékony, én helyezném Az rxn edényt a jármű gumiabroncs alá, és nagyon hosszú csőkulcsot, a lehető legnagyobbat, hogy kinyissa az edényt..
És ez az, amikor azt javasolnám, és utalni....to...TFSE (Google vagy azzal egyenértékű)
Ami a hőmérsékletet és az időt illeti, 2 óra 300C-on... és soha nem vettem észre, hogy a reakció nagyon válogatós lenne a hőmérséklet vagy az idő tekintetében.
És ennyi évtizeddel később még mindig csodálkozom, hogy úgy érzem, én vagyok az egyetlen, aki beleszeretett ebbe a bizonyos szintézisbe.
Bárcsak felfedezhetnék vagy előállíthatnék egy olyan egyszerű egyfazékos, magas hőmérsékletű, nagy nyomású feniletilamin szintézist, mint ez a metilamin szintézis...