Hogyan lehet azonosítani a rendőrségi felügyeletet ?

evangelium

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
Szia tudom, hogy a rendőrségnek minden országban más-más módszerei vannak, de van valami módja az azonosításnak ?

1019er

Don't buy from me
Resident
Reaction score
50
Milyen kifejezésekkel? A való életben? Országtól függ, de a beépített zsaruk gyakran használnak német autókat, például VW-t.
De ha megfigyelnek, akkor nehéz észrevenni, ezért hívják megfigyelésnek...
Ha úgy érzed, hogy megfigyelés alatt állsz, azonnal hagyd abba, amit csinálsz, és tartsd tisztán a számítógépedet és a lakásodat. Általában Németországban és Ausztriában a rendőrségnek csak 2-3 hónapig van lehetősége megfigyelni a telefonodat stb. Ha nem mozogsz, meglátod, hogy a rendőrség megfigyel-e téged. Greez

nglneedhead

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
1
Ez a következőképp néz ki. Nincs szabálykönyv

Ez egy érzés, és akkor kezded észrevenni, amikor megtanulod

Nem agyhalottak, tehát tudják, hogyan kell elbújni.

HIGGS BOSSON

Expert
Reaction score
708
A modern körülmények között a rendőrök eltávolodnak a klasszikus megfigyelési módszerektől. Ma már több technikai eszközt használnak: városi kamerák, mobiltelefonos nyomkövetés, internetes forgalomelemzés. Az operatív megfigyelést csak egy személy letartóztatása előtt alkalmazzák.

kpach

Don't buy from me
Resident
Reaction score
37
Ezek a módszerek nem csak a magasan jegyzett célpontok esetében érintettek?

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,769
Deals
666
Ha naponta/héthetente több tíz kilogrammnyi gyógyszert ad el, akkor nagyon jelentős célponttá válik

kpach

Don't buy from me
Resident
Reaction score
37
Szeretném, ha

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,071
Deals
1
A bűnüldöző szervek nagyon könnyen megfigyelhetik Önt a távolból. Az egyetlen esélye az lehet, ha észreveszi, hogy bizonyítékokat gyűjtenek a parancs megszerzéséhez. Amint a bíró aláírja a parancsot, lehallgathatják az összes hívását szövegek közösségi média az Ön mozgását a telefonján keresztül anélkül, hogy közvetlenül Önre néznének. Előfordulhat, hogy átkutatják vagy ellopják a szemetét, ami teljesen legális, és alapos okot vagy alapos gyanút keresnek a parancs megszerzéséhez. Ha észreveszed, hogy eltűnt a szemeted, nem sok oka van annak, hogy valaki elvegye. Rendelkeznek olyan technológiával, amellyel utánozhatnak egy mobiltelefon-tornyot, és becsaphatják a telefonodat, hogy csatlakozzon a készülékükhöz, amely továbbítja a toronynak, miután rögzítették azt.
Nem tetszik nekik, de gondoljatok ki egy okot, hogy elsétáljatok a rendőrség irodája mellett, és jegyezzétek fel a járműveket. Azok a járművek az utcádban később rossz jel. Hajlamosak zaklatni téged, ha látják, hogy nagyon erősen nézel, és ezért parkolnak azok a fedett autók, amikor nem használják őket. A legjobb védelem a jó támadás. Vannak olyan alkalmazások, amelyekkel belehallgathatsz a vészhelyzeti járművek cb-rádióiba. Tanuld meg a szakzsargont, és tudni fogod, hol vannak, hová mennek, kinek a rendszámát vagy rendszámát vezetik. Ha a kocsiban hallgatod, lehet, hogy éppen a saját rendszámodat hallod. ez előnyt jelent. Éppen meg akarnak állítani, de ők nem tudják, hogy te tudod. Keress egy helyet, ahol gyorsan leléphetsz. Nem számítanak rá, és nem is készülnek rá. Ha a rendszámod "bbg420", akkor azt mondanák , "diszpécser, adjon egy [néhány számot, ez változó] 47"-et" "rajta" "Bradley Bradley Bradley George four-two-oh, Bradley Bradley Bradley George four-two-oh," az te vagy. Meg fogja mondani a nevedet, vagy azt, hogy kinek a nevére van bejegyezve az autó, és hogy érvényes-e a jogosítványa, vagy felfüggesztették, és hogy van-e elfogatóparancs a letartóztatására. Gondolkodj gyorsan ( ez az USA-ban van 🇺🇸). Füstölje ki őket és lépjen le, ha ez a terv. A kitérés alacsonyabb vádpont, mint az eladásra szánt kábítószer birtoklása.
Baszd meg, én mondtam. Néhányszor sikeresen kijátszottam a rendőrséget. Egyszer több mint egy évig. Megadtam nekik valakinek az adatait, amit megjegyeztem, amikor megállítottak, láttam valakit futni az udvaron, felugrottam és bementem a szekrénybe, és 5 másodperccel később a felügyelőtiszt berúgta az ajtót, hogy a terhes meztelen barátnőm egyedül fekszik az ágyban. AZ valami hihetetlen szerencse/időzítés volt. Ez 26 évvel ezelőtt volt.