A bűnüldöző szervek nagyon könnyen megfigyelhetik Önt a távolból. Az egyetlen esélye az lehet, ha észreveszi, hogy bizonyítékokat gyűjtenek a parancs megszerzéséhez. Amint a bíró aláírja a parancsot, lehallgathatják az összes hívását szövegek közösségi média az Ön mozgását a telefonján keresztül anélkül, hogy közvetlenül Önre néznének. Előfordulhat, hogy átkutatják vagy ellopják a szemetét, ami teljesen legális, és alapos okot vagy alapos gyanút keresnek a parancs megszerzéséhez. Ha észreveszed, hogy eltűnt a szemeted, nem sok oka van annak, hogy valaki elvegye. Rendelkeznek olyan technológiával, amellyel utánozhatnak egy mobiltelefon-tornyot, és becsaphatják a telefonodat, hogy csatlakozzon a készülékükhöz, amely továbbítja a toronynak, miután rögzítették azt.
Nem tetszik nekik, de gondoljatok ki egy okot, hogy elsétáljatok a rendőrség irodája mellett, és jegyezzétek fel a járműveket. Azok a járművek az utcádban később rossz jel. Hajlamosak zaklatni téged, ha látják, hogy nagyon erősen nézel, és ezért parkolnak azok a fedett autók, amikor nem használják őket. A legjobb védelem a jó támadás. Vannak olyan alkalmazások, amelyekkel belehallgathatsz a vészhelyzeti járművek cb-rádióiba. Tanuld meg a szakzsargont, és tudni fogod, hol vannak, hová mennek, kinek a rendszámát vagy rendszámát vezetik. Ha a kocsiban hallgatod, lehet, hogy éppen a saját rendszámodat hallod. ez előnyt jelent. Éppen meg akarnak állítani, de ők nem tudják, hogy te tudod. Keress egy helyet, ahol gyorsan leléphetsz. Nem számítanak rá, és nem is készülnek rá. Ha a rendszámod "bbg420", akkor azt mondanák , "diszpécser, adjon egy [néhány számot, ez változó] 47"-et" "rajta" "Bradley Bradley Bradley George four-two-oh, Bradley Bradley Bradley George four-two-oh," az te vagy. Meg fogja mondani a nevedet, vagy azt, hogy kinek a nevére van bejegyezve az autó, és hogy érvényes-e a jogosítványa, vagy felfüggesztették, és hogy van-e elfogatóparancs a letartóztatására. Gondolkodj gyorsan ( ez az USA-ban van
). Füstölje ki őket és lépjen le, ha ez a terv. A kitérés alacsonyabb vádpont, mint az eladásra szánt kábítószer birtoklása.
Baszd meg, én mondtam. Néhányszor sikeresen kijátszottam a rendőrséget. Egyszer több mint egy évig. Megadtam nekik valakinek az adatait, amit megjegyeztem, amikor megállítottak, láttam valakit futni az udvaron, felugrottam és bementem a szekrénybe, és 5 másodperccel később a felügyelőtiszt berúgta az ajtót, hogy a terhes meztelen barátnőm egyedül fekszik az ágyban. AZ valami hihetetlen szerencse/időzítés volt. Ez 26 évvel ezelőtt volt.