Question Hogyan kell ellenőrizni a Psuedo efedrin és a legegyszerűbb szintézis minőségét?

Qwertz123

Don't buy from me
Member
Language
🇬🇧
Reaction score
0
Hello Walters!

Van egyfajta furcsa helyzetem, amiben segítségre lenne szükségem: egy barátom úgy gondolja, hogy van kb. 50 kg Psuedo efedrinje, a feketepiacon vette. Adott belőle 100 grammot, hogy szintetizáljam, mert kémiai végzettségem van, de nem vagyok szerves kémia szakosodott. Remélem tudtok nekem segíteni a következő dolgokban:

1) Van-e lehetséges módja annak, hogy azonosítsuk, hogy valódi Psuedo Ephedrine-e? Nem akarok elkezdeni egy szintetizációt és felrobbantani a pincém dor példát.

2) Ha a Psuedo efedrin, mi a legjobb/legegyszerűbb módja annak, hogy ezt az 50 kg-ot metamfetaminná alakítsam. Van némi hozzáférésem a vegyi anyagokhoz, így ez nem lesz nagy probléma, inkább egy olyan módszert szeretnék, ami biztonságosabb.

A barátom 2500$-t fizetett kilogrammonként a "Pseudo Ephedrine"-ért, így elég nagy az esélye, hogy ez a cucc, de mindenkit át lehet verni.

Remélem, hogy ti Walters tudtok segíteni Jesse-nek (nekem).

Egészségedre és üdvözletemre,

Qwertz

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,278
Deals
1
Reagál a mandolin Scott és egy másik reagenssel. Számos olyan teszt létezik, amely segítené az azonosítást. Nem fér hozzá a vegyi anyagokhoz. Hacsak nem Indiában, Lengyelországban, Lengyelországban, Oroszországban, stb. El kell döntenie, hogy egyszerre mennyit szeretne csinálni. 50 kg egy reakcióhoz hatalmas felszerelésre lenne szükség, amit csak egyszer használnál ( mert meghaltál). A lítium a legerősebb reduktor van 6 elektron adományozni kötés, és ez ingyenes a régi akkumulátorok és lehet használni többféleképpen, liah, nyír, nyírségi,

Qwertz123

Don't buy from me
Member
Language
🇬🇧
Reaction score
0
Szia Frit!

Köszönöm a válaszodat, mandolin scottról még nem hallottam, vagy ez szarkazmus volt?

Ismerek embereket Lengyelországból, akik tudnak segíteni így és persze nem fogok lehúzni 50kg-ot 1 tételben, de van néhány üvegfelszerelésem és esetleg tudnék venni egy kazánt a feketepiacról.

köszi a lítium javaslatot, mint mondtam van kémiai hátterem de nem a szerves kémiában.

Ha te vagy some1 más tud segíteni nekem tovább lennék boldog lennék ;)

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,278
Deals
1
Nem, ez nem szarkazmus volt azok a kémiai reagensek, amelyek reagálnak a pszeudoefedrinre, de vannak mások is
Oev1ybUDcC

Kapható vízmentes folyékony ammónia? Ha igen, akkor van készítve.

Qwertz123

Don't buy from me
Member
Language
🇬🇧
Reaction score
0
Im holnap megkérdezem a barátaimat, im nem ismert ezzel a táblázattal.
Az én országomban a RAL számok a különböző színek kódjai xD

A következő napokban mélyebbre kell ásnom

93sonnyd

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
3
Recrystalize with denatured alcohol...